foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

Ha ROH akkor Cape Ring. A versenyzők egyik kedvenc helyszíne. Egy igazi célegyenes, technikás kanyarok, visszafordítók. Volt ebben a futamban minden. Fiatalok csatája, egy nagyon érett Zsolesz győzelem, taktikai húzások.

Rating: /5 ( Votes)
Views

Nagyon érett már egy Zsolesz győzelem a GOLF kupában. Most is Pole-ból rajtolt a mi Sennánk, és a kedvenc pályáján könyörtelen volt. Végre futamot is nyert! Gratulálunk hozzá! Végre megtörte valaki Krisz győzelmi sorozatát ebben a bajnokságban. Ha már Krisznél tartunk. 2 forduló, 4 futam és 4 győzelem! Ez sem semmi. Neked is jár a Gratuláció! Dávid konstans teljesítményt nyújtott most és mind a két futamon 2. lett. Igaz a 2. futam végén megint volt egy kis adok-kapok Krisszel és Zsolesszal. Mátéka most is keményen és sportszerűen autózott. Egyszer fel is állt a dobogóra. Apa-fia páros Dynamo és Red pedig taktikázott, de nagyon keményen. Két kiállással versenyzett végig Red kisebb-nagyobb sikerrel. 5.-6. helyen zárt. Dynamo például meghúzta azt, hogy egy kör kemény keverék után már is rakta fel a lágyat. Ha a 2. futamon annyira nem akad be Rudy mögé akkor egy kisebb sikerbe lett volna része. Így neki is maradt a középmezőny első fele. És már meg is érkeztünk Márióhoz. Végtelenül korrekt és sportszerű versenyző. Nem rég ismertük meg, de egy cseppet nem csalódtunk benned, de ugyan ez igaz Rudyra is. Fórumoznak, versenyeznek és szórakoznak. Így kell ezt Uraim! Valahogy az-az érzése az embernek kívülről, hogy Máriónak talán nehezebben megy a kemény keverékes vezetés. Ameddig lágyon van nincs gond. Utána veszít sokat. Rudy pedig az igazi harcos. Dynamoval óriási csatát nyomtak a 2. futam elején. Aztán becsatlakozott ebbe Zsolesz is. Őt sem kímélte. Csak így tovább! Végül, de nem utolsó sorban ROH-Bandage-ról is essen pár szó. Sajna keveset tud versenyekre készülni, de azt az eleganciát és korrektséget, amit képvisel azt tanítani kellene. Érdemes párszor megnézni a visszajátszásokból Bandit. Cape Ringen 6.-8- helyen zárt.

 

3 fordulón vagyunk túl. Nagyon sok az előzés a taktika. Akadt egy kis dolga a fegyelmi bizottságnak is, de ez nam baj. Verseny van! Kőkemény verseny van, ahol becsúsznak hibák. De mint tudjuk, csak az hibázik aki csinál is valamit. Találkozunk nem sokára Romában!

 

ROH-Redbreast

 

Fotók: ROH-Dynamo

{flike}{fcomment}