foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

Szokás mondani az emberi lélek tanulni érkezett a földre. Ez a mozgató rugója mindennapunknak. Valaki ezt hivatásból teszi valaki pedig szimplán következetesen él. A lényeg az érték amit mindenki saját maga teremthet meg. Ketil Thomassen az idei Senna Memorial győztese egy rendkívüli ember. Nem csak azért mert ő nyerte a sorozatot hanem mert olyan értékrenddel érkezett meg a dobogó legfelső fokára ami mindannyiunknak példaértékű lehet. Ketil lassan másfél éve tagja a Race Online Hungary csapatnak. Számos kupában szerepelt, és egy igazi mindenki által elismert szeretett karakter. A következő interjúban kicsit még közelebb engedd minket magához és elmeséli mit jelentett neki az idei emlékverseny.

 

 

Rating: /5 ( Votes)
Views

2014-ben te nyerted meg a Senna Memorialt. Milyen érzések vannak most benned?

Ez egy nagyon kemény megmérettetés volt, ugyanakkor több mint csak egy megmérettetés. Rengeteg tapasztalatot gyüjtöttem.
Végre képes voltam arra, hogy a legjobb legyek. Természetesen nem mindig és nem mindenhol de mindenképpen óriási előrelépés számomra, hogy kezelni tudtam a különböző feltételekkel és körülmények között bonyolított versenyeket. Volt néhány igazán nehéz futamom köszönhetően az erős ellenfeleknek. Ezek srácok semmit nem adnak ingyen de mégis pontosan tudják mit csinálnak a pályán. Ennek köszönhetően számos fair küzdelemben és élményekben lehetett részünk.

Változatos évadot teljesítünk. Jöttek mentek versenyzők, és technikai problémák is adódtak bőségesen. Te, hogy látod az összképet, és mi volt ami téged ennyire rendezetten a pályán tartott?

Sok minden történt ezidáig a Senna memorialon. Néhányan igazán pechesek voltak az instabil hálózat miatt. Vagy szimplán a hardverük romlott el. Én ebből a szempontból nagyon szerencsés voltam ugyanis elkerültek az ilyesféle problémák. És persze voltak olyanok is akik szimplán feladták a sorozatot. Nekem ez soha nem fordul meg a fejemben. Azért versenyzek, hogy tapasztalatot gyüjtsek miközben a legfontosabb dolog a számomra, hogy folyamatos koncentrációval mire tudok hatást gyakorolni a pályán.
- Mindig készülj fel jól! Ugyanis ez csakis rajtam múlik.
- Folyamatosan koncentrálj a futamon. Függetlenül attól, hogy a többiek milyen döntéseket hoznak körülötted.
- Keményen nyomd a verseny teljes egésze alatt. Soha ne add fel a futamot! Néhányan már az első pár kanyarban elkövetett hibák után azzal foglalkoznak, hogy elvesztetettem vagy megnyertem a versenyt. Nekem kell eldöntenem, hogy miként állok a futamhoz és nem hagyhatom, hogy a körülmények befolyásoljanak.
- Ne vegyél semmit biztosra. Persze megnyugtató ha a táv felénél te vezetsz de ahhoz, hogy sikerre vidd a történetet a második részét is kontrollálnod kell. Ne hagyd, hogy az agyad elringasson a komfort zónádban.

Mit adott neked az idei Senna Memorial?

A sorozatnak köszönhetően jelentősen fejlődött a vezetési képességem ahogy lelkileg is erősebbnek érzem magam. Köszönet ezért mindenkinek aki a pályán való versenyzésével segítette a tanulásomat. Innentől mindig emlékezni fogok: ha az agyad leáll akkor beragadsz szlogenre..

Elégedett voltál a szervezéssel?

Teljesen nyilvánvaló, hogy ez a széria sok plusz munkát kíván a szervezőktől. Ez látszott is az évad során. Ennek pedig a legnagyobb jutalma, hogy a széria továbbra is él. Semmi hiányérzetem nincs és nem gondolom bármi egyéb változtatás magasabb szintre emelné ezt a merész nagyon jól átgondolt koncepciót. Gratulálok ehhez!

Mit láthatunk Ketil Thomassentől a végjátékban?

Van még hátra két futam és megígérhetem, hogy semmit nem adok majd ingyen a pályán. A bajnoki címem csak tovább erősít, hogy még többet hozzak ki magamból. Ugyanannyi koncentráció lesz szükséges mint a korábbi a futamokon.

Az egész csapat nevében gratulálok az idei sikerdhez és további problémamentes futamokat kívánunk neked!

{flike}{fcomment}