foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

Az utolsó fordulóhoz érkezett a Golf RM mezőnye. Igazi Finálé volt Németországban az F1-es Nürburgringen. Fiatalok csatája, Máté dominancia, Redbreast magas szintű védekezése és sorolhatnám. Nézzük a futamokat dióhéjban.

1. futam:

Fiatalok bérelték ki az élbolyt a rajtnál. Mátéka és Rudy közé a rutinos Bandage keményen oda tette a gépet. Ők hárman kezdtek lágy keveréken és rögtön meg is léptek a mezőnytől. Bandage kolléga úgy gondolta, hogy ha már az egyik fiatal gyorsabb nála akkor legalább a másikat le is gyűri a futam elején. Kapott is rendesen Rudy. Dynamo beragadt a rajtnál és nagyon lemaradt neki kellett egy kis idő mire vissza tudott zárkózni. A középmezőnybe Redbreast már is megkezdte a védekezés bemutatását Krisznek és Máriónak. Nem bírtak Schumival. Jó pár körbe tellett Krisznek mire túl jutott Redbreast-en. Kiállásokig nagy változás nem történt. Red jött először boxba, és milyen jól tette. Egy dobogót hozott neki ez a húzás. Krisz magabiztosan haladt előre és a vége felé utol is érte Mátékát és megelőzte így a futamot ő nyerte Máté előtt. Bandage 4. helyre hozta a Golfot. Viszont hátrébb Márió 2 kiálláson volt így az utolsó körben megkapta nyakába Dynamot és Rudyt. Dynamo az utolsó körben megelőzte Rudyt aztán pedig megtámadta Máriót is. Az utolsó síkánban is védekezett Márió, igaz ott egy kicsit agresszívan, de megőrizte az 5. helyét. Páratlan csata volt! Szép volt srácok! 6. lett Dynamo, 7. pedig Rudy.

Rating: /5 ( Votes)
Views

2. futam:

Fordított rajtsorrendben rajtolt el a mezőny. Máté valami eszméleten rajtot kapott el, és az első kanyar után már a 2. helyen fordult el. Dynamo – Máté – Rudy meg is szökött elől. Rudy kicsit leszakadt tőlük és Máté megkezdte Dynamo támadását, ami jó pár körön keresztül tartott. Ez sem volt mindennapi. A középmezőnyben Bandage – Red – Krisz – Márió már is egymásra akadt aztán a futam végén ezt négyzetre emelték. Megkezdődtek a kiállások. Dynamo taktikája nem jött be és szép lassan csúszott hátra. Máté vezetett Rudy követte őt. A középmezőnyben pedig újra Schumi védekezés maga szinten, bemutatta Redbreast. A futam felénél megérkezett nyakába ismét Krisz és elkezdődött ugyan az, ami az első futamon. Támadás és védekezés. 4 körig bírta a nyomást Red ekkor tudta Krisz megelőzni őt. Krisz így utána eredt Rudynak akit a futam végéig meg el is kapott, de Mátét már nem tudta. Így a dobogó már ki is alakult. Közben Red mögé megérkezett Bandage és Márió és megkezdődött egy ádáz csata a futam végéig. Igen jól olvassa mindenki, a futam végéig. Az utolsó körben a célegyenes végén Márió és Bandi megelőzte Red-et, de Red úgy gondolta, hogy itt még mindig nincs vége az aznapi mókának. Máriót visszaelőzte a négyes kanyarban és elkezdte támadni Bandit. Az utolsó síkán előtt még nem dőlt el semmi. A cél egyenesre rákanyarodtak. Red kicsapta szélárnyékból a kocsit és mindösszesen 1 tizeddel, de Bandi ért át a célvonalon. Páratlan volt ez is! Verseny a javából! FINÁLÉ! Mátéka nyert, Krisz és Rudy előtt. Rudy Gratulálunk az első ROH dobogódhoz, ügyes voltál! Bandi lett a 4. Red előtt. Utánuk Márió és Dynamo látta meg a kockás zászlót.

Bajnoki zárszó:

Ahogy Palik Laci mondaná: - Mit művelnek? Hát igen, ők mit műveltek?! Versenyeztek 5 fordulón keresztül magas szinten. Élvezet volt minden futam, minden egyes kilométer. Nagy tisztelettel köszönjük szépen azoknak, akik az idei GOLF kupán elindultak és versenyeztek velünk! Nem kizárt, hogy egyszer még visszatérünk a GOLF-hoz.

További jó versenyzést kívánunk!

ROH-Redbreast

{flike}{fcomment}