foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

Hiba
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/101-200/Special_Stage_Route_5-197.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/101-200/Special_Stage_Route_5_1-198.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/101-200/Special_Stage_Route_5_2-199.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/101-200/Special_Stage_Route_5_3-200.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/201-300/Special_Stage_Route_5_4-201.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/201-300/Special_Stage_Route_5_5-202.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/201-300/Special_Stage_Route_5_6-203.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/201-300/Special_Stage_Route_5_7-204.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/201-300/Special_Stage_Route_5_8-205.jpg does not exist, please delete/reupload this image.
  • The source file: /var/sentora/hostdata/zadmin/public_html/raceonlinehungary_net/images/igallery/original/201-300/Special_Stage_Route_5_9-206.jpg does not exist, please delete/reupload this image.

 

Egy igazi ROH-s csapatás sikerült az idei első kupa első fordulójában. Több páros küzdelem is kibontakozott a pályán ahol csak nagyon kevéske döntött. 

 

A sorsolás után a következő kombinációval rajtolt el a mezőny: Alfa Romeo 147 GT, Special Stage Route 5, Sport lágy.

A pole-t Bíber szerezte meg Szőcs, Kiss, és Földesi előtt. Egy tiszta rajt után lényeges helycserék nélkül jött el a mezőny. Bíber megpróbált elszakadnil, de Szőcs és Kiss is szorosan a nyomában maradtak. A 6. körben Losonczy és a kiváló rajtot bemutató Németh is előrébb verekedte magát a vezető 3-as mögé. Szőcs a 8. körben kijött a boxba cserélni ezzel megkezdődött a taktikai hadviselés is. Őt a 10. körben követte a Kiss, Losonczy duo akik egyszerre egymás mögött közvetlenül érkeztek a pit-be. Közben Zsolesz egy elnyújtott taktikát követve magányosan rótta a köröket az élen. Földesi hasonló taktikát választva 14 mp hátrányban ekkor a 2. helyen autózott. A 15. körben a jelentősen elkopó gumiknak köszönhetően előbb Bíber majd pedig Földesi is kilátogatott egy kerékcserére. Közben a Kiss-Losonczy páros nagyon komoly test-test elleni küzdelemben volt. Az ő küzdelmük egészen a végig tartott és csak egy hajszálon múlt Kiss dobogós heéyezése. Az élen a taktikai különbség miatt Bíber bár vezetett, de a friss guimikkal érkező Szőcs - aki 1 kiállást dolgozott le - befogta majd egy hibát kihasználva az élre állt és nyert. Kellemes meglepetés volt, hogy mindennemű hálózati és egyéb technikai hiba elkerülte a társulatot. A sorsolásos rendszerben lebonyolított kupa meghozta a remélt izgalmakat is, amely kiváló kezdése volt a 2015-ös esztendőnek. Folytatás jövő szerdán.

 

Végeredmény és futamvideó: ITT

 

Képgalléria:

Rating: /5 ( Votes)
Views

 

{flike}{fcomment}