foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

A Nissan és a PlayStation® erőiket egyesítve idén hetedik alkalommal kínálnak „álommunkát” egy szerencsés Gran Turismo®-játékosnak. A NISMO PlayStation GT Academy a konvenciókkal szembemenve bárki számára megnyitja az autósportbeli karriert, aki – legyen az férfi vagy nő – valaha is dédelgetett versenyzői álmokat. A 2015 évi esemény holnap (április 21-én) egy kvalifikációs versenysorozattal indul, amely a PlayStation®3 rendszer Gran Turismo®6 játékának kihívásaiból áll, és június 16-ig tart. További kvalifikációs lehetőséget kínálnak még a résztvevő országokban rendezett nyílt, élő GT Academy-rendezvények.

A GT Academy 2015-ben még több embert szeretne elérni. A Nissan és a PlayStation mindenkit – aki elmúlt már 18 éves, és megfordult már a fejében a „mi lenne ha…?” gondolat – arra invitál, hogy egy alternatív utat választva elinduljon a versenyen, és megpróbálja megszerezni álmai állását (a részvétel feltételekhez kötött). 

A GT Academy európai verziója még vonzóbb lett azzal, hogy a végső győztes személyéről döntő Race Camp tábor Silverstone-ból az Egyesült Arab Emírségek fővárosába, Abu-Dzabiba költözik, a Yas Marina pályára. Ha az abu-dzabi-i kirándulás és a NISMO sportautók F1-es pályán való vezetése nem volna elég, a győztes egy életre szóló új karriert indít el; nemzetközi porondra lép, a legjobb képzésben vesz majd részt, egy nagyszerű csapat fogja támogatni és egy elképesztő autót fog vezetni.

Mint mindig, a GT Academy drámai eseményeit és akcióit kamerák rögzítik, és a GT Academy összefoglalója az év folyamán kerül adásba. Az események a GT Academy Facebook-oldalán, a Twitteren és a Nismo.tv-n is követhetők.

A GT Academy versenyének már komoly múltja van. A győztes személyéről döntő Race Camp kihívásai után az illető férfi vagy nő a világ egyik legkiforrottabb pilótaképző programjában vesz részt. Az intenzív és mindenre kiterjedő képzés felkészíti őket a végső díjra – egy idényre a Blancpain hosszútávú sorozatban („Blancpain Endurance Series”), amely során egy 550 lóerős GT-R NISMO GT3 versenyautót fognak vezetni.

A 2008-as kezdetek óta a GT Academy egyre nagyobb sikereket ért el; ezt a végzettek elképesztő eredményei erősítették meg, akik NISMO-pilótává válásukkal megváltoztatták életüket. Csak a 2015-ös évet tekintve a GT Academy végzettjei az élvonalban küzdenek a Le Mans-i 24 órás versenyen („Le Mans 24 Hour race”), az FIA Hosszútávú Világbajnokságban („FIA World Endurance Championships’), a Blancpain GT3 sorozatban és a japán Super GT sorozat legfelsőbb osztályában.

„Amikor elmondom valakinek, hogy miről is szól a GT Academy, elképed az ötlettől – állítja Gareth Dunsmore, a Nissan Europe SAS marketingkommunikációs menedzsere. – Vagy ők maguk is nevezni akarnak, vagy ismernek olyat, aki örömmel nevezne. Ezért idén azt szeretnénk, ha a GT Academy még nagyobb lenne, és még szélesebb kör számára lenne elérhető. A GT Academy megfelel az „innovation that excites” koncepciónak, és szeretnénk ezt mindenki tudtára adni, aki arra vágyik, hogy életét új mederbe terelje, és kövesse álmait.”

„Az idei év egy újabb izgalmas mérföldkő a GT Academy életében, amely nagy büszkeséggel tölt el minket – mondta Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital Inc. elnöke és a Gran Turismo sorozat megalkotója. – Van két GT Academy-végzettünk, akik a Le Mans legfelsőbb osztályában versenyeznek és egy ambiciózus programunk, amely új rajongókat szerez a Gran Turismo-nak azzal, hogy kipróbálhatják, megvan-e bennük az, ami ahhoz kell, hogy Jann [Mardenborough] és Lucas [Ordóñez] és a többi NISMO-pilóta nyomdokaiba lépjenek. Ez egy igazán elképesztő verseny, és tényleg ajánlanám mindenkinek, hogy próbálja ki magát benne, bármilyen szinten űzi is a játékot.”

A NISMO PlayStation kvalifikációs fázisa egy a PlayStation 3 rendszeren játszható Gran Turismo 6-beli szezonális versennyel veszi kezdetét, amely április 21-től június 16-ig tart. A versenyre azok a 18. életévüket betöltött játékosok nevezhetnek, akik a következő csoportokba sorolt 12 európai ország valamelyikében élnek: Franciaország, Olaszország, Németország, Egyesült Királyság, Ibéria (Spanyolország, Portugália), Benelux (Hollandia, Belgium, Luxemburg) és a kelet-közép európai régió (Lengyelország, Magyarország, Csehország).

 

{flike}{fcomment}