foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

Az első futam izgalmai után garantálható volt, hogy most sem fogunk unatkozni, főleg azért, mert a bajnokság teljes mértékben nyílt volt még. A második fordulónak a Nürburgring adott helyet, annak is a GP nyomvonala, mely csupán az utolsó előtti sikánban különbözik a GT pályától.

 

 

 

A Németországi szabadedzés után, az volt látható, hogy a mezőny most talán közelebb van egymáshoz, mint az előző alkalommal, kivéve Ádámot és Fuvarost. Aztán az időmérőn Fuvaros szerezte meg a pole-t, majd Ádám, Rudi, Zsolt és Máté következett.


A rajtot követően nem történtek tényleges helycserék csak ideiglenesek, mint Máté és Andrea közt. Utóbbi egy jól sikerült rajttal megelőzte ellenfelét, de az első kanyarban visszavette tőle a pozíciót. Máté a harmadik körben aztán még egy pozícióval feljebb lépett Zsolt megelőzésével és Rudi után eredt. Ezalatt az élmenő duó tisztességes előnyre tett szert, így problémák nélkül borítékolható volt, hogy valamelyikük fogja a futamot nyerni. Közben Rudit utolérték, de remek védekezéssel még csak esélyt sem adott a hátul jövőnek a támadásra, aki egy hibát vétve le is szakadt róla. Hátrébb Andrea próbálkozott tartani a tempót, de a közepes gumikon nem úgy viselkedett az autója ahogy ő azt szerette volna. Máté újból felzárkózva megint elkezdte támadni, de most sem tudott felül kerekedni ellenfelén, ezért a 17 körben kiállt a boxba, mert lassan esedékes is lett volna. Zsolt mögé visszaérve el is kezdte lefaragni a hátrányát. Andrea ezalatt kiállt jobb gumikért, de elnézte és a lágy keverék helyett szuperlágyat tett fel, ami sokkal rosszabb volt, mint a közepes mert néhány kanyar után már túl volt melegedve. Az élmenőknél is történt egy-két dolog, ugyanis a 25 kör tájékán Ádám a boxból kellett, hogy folytassa a verseny egy hiba után. Ennek Rudi és Zsolt örülhetett a legjobban, mert előbbi a 2-at, míg utóbbi a 3. helyet örökölhette meg. De Ádámnak nem sokáig kellett Máté mögött maradnia, mert elől haladó kollégája az ötös kanyarnál a féktávot elvétette, így a bukótérbe vándorolt kavicsot szedni, ezzel pedig Ádám könnyű szerrel át is lépte. Ezután már biztos volt, hogy Máté nem fogja utolérni Zsoltot. Nem úgy, mint Ádám. aki a hátrányának lefaragása után meg is előzte rövid időn belül, ezzel feljőve a 3. helyre, mind ez pedig 30 kör környékén történt. Ezután a legnagyobb történés már csak az volt, mikor Fuvaros megadta a körét Máténak. Bátran kijelenthető, hogy Fuvaros tökéletesen kontrollálta az egész versenyt.

A futam végül Fuvaros győzelmével zárolt, a digitális dobogóra pedig Rudi és Ádám állhatott fel. Őket követi Zsolt, Máté, Andrea és Dezső.
Rajtuk kívül még Csaba futott neki a versenynek, akit kizárt a játék információim szerint azért, mert nem töltött le egy büntetést.

 

A bajnokságot végül Fuvaros nyerte meg 4 ponttal megelőzve Ádámot, majd Rudi lett a 3. összesítésben. (Be kell vallanom, talán korai volt az első futam után Ádám győzelmét kijelenteni)

 

Sok Sikert minden versenyzőnek a jövőben!

 

Végeredmény ITT

 

{flike} {fcomment}