foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

A ma hajnali Sony-sajtókonferencián a japán vállalat végre lerántotta a leplet a PlayStation 4 kinézetéről és megerősítette, hogy a karácsonyi szezonban lát napvilágot 399 euróért. Nézzük meg közelebbről!

A Sony magyar idő szerint június 11-én, a hajnali órákban felfedte a PlayStation 4 konzol végleges kinézetét, amely markáns éleket és oldalai négyzet alakúak, színe fekete. A next-gen masina az év végén landol a boltokban, pontosabban a karácsonyi szezonban. Ára 399 dollár, vagy 399 euró lesz.

 

A Sony Computer Entertainment America vezérigazgatója Jack Tretton kiemelte, a PS4 nem tartalmaz majd online hitelesítő rendszert, nem kell állandó, vagy időszakos online kapcsolat a játékok futtatásához és nem "áll le" a gép, ha 24 óránként nem futtatjuk le az ellenőrzést, mert ilyenre nem is kerül sor. Ugyanakkor nem szabnak gátat a használt játékok kereskedelmének, nem kérnek részesedést a másodkézből szerezett példányok után. Vélhetőleg ez lenne a Sony ironikus válasza az Xbox One körüli megkötésekre.

 "Hiszünk abban, hogy az a modell, amit az emberek a PlayStation 3-mal megszoktak, továbbra is működni fog" - mondta Tretton. "És a PS4 működni fog akkor is, ha nem hitelesítjük 24 óránként."

 Egyetlen megkötés, hogy mindenképpen PlayStation Plus-előfizetőnek kell lennünk ahhoz, hogy kihasználjuk a videojátékok multiplayer módját. Véget ért az ingyenes multi. A konzol megjelenésének napján a PS Plus-tagok ingyen megkapják majd a DriveClubot és továbbra is részesülnek havonta három ingyen játékban.

Az előfizetők streamelhetik a játékokat a barátaik legnagyobb örömére, elérhető lesz cross-game voice chat és gond nélkül csatlakozhatnak ismerőseik online játékához. Akik nem PS Plus-tagok továbbra is élvezhetik a single módokat, illetve minden médiaszolgáltatást ingyen igénybe vehetnek. Az egy éves előfizetés 49,99 dollárba kerül, míg a három hónapos tagság 17,99 dollárba, míg az új, egy hónapra szóló hozzáférés 9,99 dollárba fáj.

A Gaikai bejelentette, hogy 2014-ben indul a felhős szolgáltatásuk, nem pedig a PS4 rajtjakor, de elérhető lesz PS3-on és később Vitán is. PS3-játékokat biztos lehet majd rajta játszani.

{flike}{fcomment}