foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Ahogy a sokat látott használtjátékos videó is bizonyítja, a Sony igyekezett lecsapni a Microsoft labdáit, és bár nem korlátozza olyan drasztikusan a használt játékbizniszt, mint a redmondi cég tervezi, megkötésekre azért lehet számítani.

 

 

 

Jack Tretton, a Sony Computer Entertainment of America vezérigazgatója megerősítette a Sony sajtókonferenciáján elhangzott kijelentéseit, majd egy hivatalos közleményben is megírták: úgy adjuk el a dobozos PS4-játékainkat, és vesszük meg más használt lemezeit, ahogy jól esik, a használt játékok kereskedelmét vagy a játékok kölcsönadását semmilyen módon nem akarják gátolni.

Ugyanakkor a sokat szidott online DRM visszatérhet, a multiplayer módot korlátozhatják majd a kiadók azon játékosok előtt, akik nem fóliásan vették meg a játékukat - nekik ez esetben a már szokott módon külön pénzt kellene fizetni az online hozzáférésért.

Ez maximálisan a kiadó döntése, a Sony mindenesetre bejelentette, hogy a first-party címeinél nem él majd ezzel a módszerrel, és tulajdonképpen biztató, hogy az Electronic Arts is leszögezte korábban, hogy felhagy az online pass alkalmazásával.

{flike}{fcomment}