foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Lezajlott a 4. forduló is a Scuderia kupában, a létszámra most sem lehetett panasz, 7-en voltak az indulók, mint a gonoszok. 
A verseny érdekességét ezúttal az adta, hogy a gép minden egyes belépésnél új pályát csinált, így gyakorlatilag lehetetlen volt felkészülni rá.


A klasszikus Ferrarikkal futott időmérőn - szokás szerint - fuvarospetya szerezte meg a pole-t, mögötte ugibug és Red, majd a többiek.
A mezőny elég tisztán tudott eljönni, és a korábbinál sűrűbb létszám, meg a pálya adottságai ellenére is próbáltak egymásra vigyázni a lehetőségekhez képest. Persze kisebb összeérések voltak, de senki nem volt sportszerűtlen, bár hozzáteszem, hogy - szerencsére - ez megszokott dolog.

Az élen az első néhány körben először egy ugibug-Bandage-Red-fuvarospetya-sabione ötösfogat alakult ki, a sorrend állandóan változott, mindenki hibázott itt-ott, egy elrontott kanyar azonnal több helyezésbe került mindenkinek. Féltáv felé az ötösfogatból kivált fuvarospetya és Bandage, akik a verseny végéig folyamatosan harcban voltak az elsőségért, még az utolsó körben is fej fej mellett haladtak és előzgették egymást, míg mögöttük több páros csata alakult ki. A futamot végül fuvarospetya nyerte 0.6 mp előnnyel, mögöttük ROH-Redbreast, Peti0510, Ugibug, Csellarka és ATIS99 lett a végső sorrend.

A fordított rajtsorrendes második futam is bővelkedett izgalmakban, a megváltozott tapadást és teljesítményt, illetve a mindenki számára kevéssé ismert pályavezetést nem lehetett nem észrevenni, sokan hibáztak, közülük a legnagyobbat Bandage, aki elnézte az első kör utolsó kanyarjának féktávját, ennek köszönhetően szinte mindenki tiki-takizott. A 3. körre már mindenki megszokta az új körülményeket, az élen ugibug állt harcban fuvarospetyával egészen a futam végéig, mögöttük pedig egy négyesfogat alakult ki Csellarka-Bandage-Redbreast-sabione között, akik az első futamhoz hasonló módon osztották egymást, illetve az elkövetett hibáik után adták át a helyeiket. A futam nagy vesztese Peti volt, aki nem váltott gumit az autóján.

A 2. versenyt ismét fuvarospetya nyerte ugibug előtt, aki így ebben a kupában már most bezsebelte a banoki címet, mögöttük Csellarka, Bandage, Redbreast, Sabione88, Atis99, Peti0510 volt a befutók sorrendje.

Személy szerint én nagyon élveztem mindkét futamot, remélem a többiek is, várunk mindenkit a jövő szerdán megtartandó zárófutamon Deep Forrest-en, ezúttal azonban visszafelé!
Bandage_520

Tabella: Itt

 

Nyilatkozatok:

 

Fuvarospetya:

1. futam - 1. hely

"Remek futamok voltak,a pálya trükkös és kiszámíthatatlan volt.Az időmérőn beletaláltam egy jó körbe,így az első helyről vághattam neki a versenynek.A rajtnál rögtön beragadtam,visszaestem a középmezőnybe.Sikerült felzárkóznom és Bandi kollégával el is szakadtunk a többiektől.A végéig kemény csatát vívtunk,amiből végül én jöttem ki szerencsésebben."

2. futam - 1. hely

"A gyorsabb Ferrarikra váltva ismét egy remek versenyt produkáltunk.A rajt viszonylag sima volt,mentek a csaták amiből elég jól jöttem ki.Ugival elszakadtunk a mezőnytől,kb 2-3 mp-s hátrányban voltam amikor hibázott és megelőztem.Ment a kemény csata amiből szintén én kerültem ki szerencsésebben.Remek versenyeket mentünk,várom a folytatást."

Bandage520:

2. futam - 2. hely. 

"Az időmérőn volt egy kis kalamajka a beállításokkal, nem mentem rossz időt, de féktávon csúszkáltam, aztán a beállításoknál láttam, hogy az ABS ki volt kapcsolva. Visszamentem és elsőre futottam is egy 4. időt, ami jó előjel volt, utána viszont rosszkor értem utol több embert, így nem tudtam javítani.
A rajtnál sikerült megőriznem a helyemet, négyen váltogattuk egymást ugival, Reddel, fuvarospetyával, de ott volt rögtön mögöttünk Peti is. Féltávtól fuvarossal fokozatosan elnyúltunk a töbiektől, csak az utolsó kanyarban dőlt el a győzelem. Nagyon élveztem az egész futamot, volt egy kis óvatos adok-kapok, mindenki figyelt a másikra és minden apró hiba megbosszulta magát. A legjobban az tetszett, hogy először ugival, utána Reddel, aztán fuvarossal is csatázgattam, mindegyik jó volt és nagyon élveztem, köszönöm, egy élmény volt gyerekek, remélem nektek is."

ROH-Redbreast:

1. futam - 3. hely

"Köszönöm a tegnapi futamokat. Az első futamon sikerült dobogóra állnom.Jó kis csatákban voltam benne. Szerettem volna elől többet küzdeni Bandage-al és Petyával,de az egyik kör utolsó kanyarjában valaki csúnyán "leírt." Így nem maradt más, küzdenem kellett a 3.helyért amit sikerült is megtartani."

Csellarka:

2. futam - 3. hely

"Kemény futam volt. Az elsőfutamos gyalázatos teljesítményem okán a 3 helyről rajtoltam, és ezt gyakorlatilag végig tartani is tudtam. Az első körök után az élen haladó Petya-Ugi párosra is felértem, de egy elnézett féktáv miatt leszakadtam róluk, és onnantól inkább hátrafelé kellett figyelnem. Voltak meleg pillanatok, de kis mázlival sikerült megtartanom a 3. helyemet."

Ugibug:

2. futam - 2. hely

"Az 1.futam után a gyorsabb ferrarikra váltva egyből élvezetesebb volt.Az elején megszereztem az 1. helyet de hibáztam elég sokat így petya utolért majd folyamatosan oda-vissza előzgettük egymást és a végén egyszerre odavágtuk csak ő hamarabb vissza tudott jönni így már nem volt esélyem a támadásra.Várom a zárófutamot."

 

 

{flike}{fcomment}