foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Lezajlott a 2. forduló a GOLF RM kupában. Japánban járt a mezőny a tsukubai 2 kilométeres pályán, amire sokat teszteltek a fiúk. A Young Boys csapat tagjai majdnem minden nap rótták a köröket. Végre be tudott mutatkozni ROH-Zsolesz is a GOLF futamon, és nem is akárhogy. De erről kicsit később. Most jöjjön a két futam dióhéjban.

1 futam:

Már az időmérőn megkezdődött a taktikázás. Érezhető volt, hogy nem mindenki a lágyabb gumikeverékkel van kint a pályán. Bár voltak versenyzők, akik az időmérőn is váltottak keveréket, de ez a következő futamoktól tilos! A kvalifikációt Fuvarospetya nyerte Sabione88 és ROH-Dynamo előtt. Nagyon szép, korrekt rajtot vett a mezőny. Nem volt lökdösődés, mindenki figyelt a másikra. Fuvarospetya kemény keveréken volt elől, így a többiek máris támadták illetve előzték őt. Élen ádáz csata alakult ki Csellarka, ROH-Dynamo és Sabione88 között. Pillanatonként támadták, előzték egymást nagyon sportszerűen. Közben már sokan kereket cseréltek. Zsolesz a taktikáját a kocsi és a saját tudásához emelte. Ő kimaradt az elején mindenből, mert ő is kemény gumin rajtolt. Később feltette a lágyabb gumit és senkitől nem zavartatva körözött kint a pályán. Saját idejét autózva gyors ütemben jött fel a dobogó irányába. Ez volt az igazi taktikai húzás! A középmezőnyben Csellarka, Redbreast és Szocskrisz21 trió tolta le egymást a pályáról. Redbreast elengedte Andrew csapattársát mert gyorsabb volt, de Szocskriszre rázárta a "kiskaput". Érdekes jelenet volt, de semmi kivetnivaló nem volt benne. A futam vége felé kezdett kirajzolódni a végeredmény. Fuvarospetya látta meg először a kockás zászlót. Őt követte ROH-Zsolesz és Csellarka páratlan befutója. Bravó! Szép volt fiúk!

 

2.futam:

Fordított rajtsorrenddel kezdődött a futam. Atis,Bandage,Sabione88 volt elől. Sabione88 és ROH-Dynamo rögtön a rajt után élre állt. Őket követte Redbreast, egy körrel később pedig Szocskrisz21. Az utóbbi először Red-et előzte meg parádésan, miközben az élen Sabione88 és ROH-Dynamo előzgették egymást, amíg Dynamo meg nem csúszott és kiszállni kényszerült az élbolyból. SzocsKrisz21 megelőzte Sabionét is és kezdett elszakadni a mezőnytől, ami ez idő alatt kétfelé szakadt. FuvarosPetya és ROH-Zsolesz nagy küzdelemben volt Bandagé-val, aki nagyon agresszívan és sportszerűen védekezett. Elmondásuk szerint sok időt veszítettek, aztán megkezdték a felzárkózást, aminek ára is volt: rohamléptekkel fogytak a gumik a versenyzők alatt. Fuvarospetya párszor le is csúszott az ívről, ROH-Zsolesznál pedig teljesen elfogytak a gumik. Pár körrel a vége előtt Redbreast utolérte Zsoleszt. Taktikusan kivárt, aztán egy kisebb ívről lecsúszás után el is tudott menni mellette. Zsolesz még küzdött pár körig, hogy újabb pozíciókat ne bukjon. A futamot Szocskrisz21 nyerte Fuvarospetya és ROH-Redbreast előtt.

Gratulálunk mindenkinek!

Tabella a verseny menüpontban a Red szériáknál.

 

{flike}{fcomment}