foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Körkérdés a versenyzőkhöz a futam előtt.

Mit vársz a mai futamtól?

ROH-Sandor: „ Daytona. Egyértelmű, hogy a legendás pályák közé tartozik. Egy élmény lesz rajta versenyezni. Kíváncsian várom, hogy ki mit tud autózni ezen a pályán. Úgy gondolom, az előző versenyekhez képest jobb formában fogok autózni. Megpróbálok mindent megtenni és legalább az egyik futamon a legjobb 5-ben végezni . ”

 

Szocskrisz21: „ Izgalmas csatákat, mivel rengeteg hely van előzni, és szerintem még meglepetés dobogó vagy akár új futamgyőztest avathatunk.”

 

ROH-Csellarka: „ Doktorátusom  megszerzése  okán keveset tudtam készülni, de a csapat összezár. Losonczy Kolléga segítségével megpróbálom menteni a menthetőt. A pálya jó, kedvelem, ezért bizakodom annak ellenére, hogy nem tudtam készülni .”

ROH-Redbreast„ Egy újabb legendás pálya, ahol szeretek versenyezni. Megpróbálunk Andrew csapattárssal minél több pontot gyűjteni. Ha minden úgy adódik szeretnék dobogóra állni ebben az erős mezőnyben.”

Sabione88: " Üdv mindenkinek! Elég erősnek tűnik a mezőny, de persze nem minden a gyorsaságon múlik hanem a taktikán is. Remélem ugyan olyan fergeteges izgalmas futam elé nézünk mint az eddigiekben. Hajrá srácok jó futamot sok sikert mindenkinek! Ja és folyadék kötelező a futamra mindenkinek minimum két liter izzadás lesz."

Peti0510: " Egy jó helyezést szeretnék elérni ma este, nagyon szeretem ezt a pályát, hosszú szélárnyékos egyenesek és jó gyors tempós kanyarok vannak benne. Egyszóval egy nagyon tuti verseny elé nézünk ma este."

ROH-Zsolesz: "Sajnos az indulásom erősen kétséges a pénteki értekezlet miatt ami pont 8-ig tart. Mindenesetre megpróbálok visszaérni a kezdésre. A pályáról annyit, hogy az eltérő karakterisztika miatt homlokegyenest más beállítást igényel a pálya belső és külső szakasza. Ez mindenképpen komolyabb setupolást igényel. Van elképzelésem a dologról sőt próbálgattam is pár variációt a beállítások tekintetében. Jó irányban tart a dolog és optimista vagyok. A versenyen nem lesz könnyű meglépni a hosszú egyenesekben használatos szélárnyékozás miatt."

 

Folyamatosan frissítve.

 

{flike}{fcomment}