foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Már a 3.forduló is lezajlott a GOLF RM kupában. Ez valahol jó is, meg nem is. Jó, mert magas színvonalú futamok vannak, nagy taktikai elemekkel amiket a versenyzők nagyon élveznek. Nem jó, mert már csak 2 forduló van, de szerintem  a teljesítményeket a játékosok négyzetre fogják emelni.  Na, de összegezzük dióhéjban a Daytonai versenyeket. 

Örömmel jelenhetem, hogy új futam győztest avathattunk, az első futamon. Zsolesz ismét koncentráltan, nagy taktikai elemekkel futamot nyert. Kiegyensúlyozott teljesítménye volt, nem hibázott az első felvonásban, így érett neki a futam győzelem. Tsukuba után meg is mutatta, hogy ő is tud futamot nyerni. Bravó Zsolesz!

Rengeteg előzés tarkította a futamokat és most apróbb ütközések is voltak. Igen, sajnos volt aki ezekből nagyon rosszul jött ki. Ismét egymásra talált Dynamo és Sabione a futamok során. Előzgették, támadták egymást, de Sabione most nagyot hibázott, így a kis Dynamo dobogós álmát tönkre is tette. Dynamo a boxban le is volt törve. Meg is lehet érteni. Lesz még alkalom javítani. Az első futamon Zsolesz mögött Peti látta meg a kockás zászlót. Ismét nagy taps nekik! A Cunning Motorsport két versenyzője úgymond egy-kettőbe hozta be a Golfot. Mögöttük érkezett Csellarka akit az utolsó métereken előzött csapattársa Redbreast.

 

 

A 2.futam is sok érdekességet hozott. Zsolesz példáját követve, sokan teljesen más taktikára rendezkedtek be. A futam elején kettészakadt a mezőny. Elől mentek azok akik a lágy keveréket választották. Őket követték értelemszerűen a kemény keverékesek. Mind a két bolyban számtalan előzés volt. Pillanatonként változtak a pozíciók. Szinte leírni is nehéz. Megszámlálhatatlan előzést látott az Amerikai publikum. A kiállások alkalmával kezdett kialakulni, hogy kik lehetnek a dobogósok. Szocskrisz, Petivel csatázott a 3.-4. helyért. Fuvarospetya meg megkapta „nyakába” Redbreastet. Magas színvonalú csaták voltak. Fuvarospetya nyerte a 2. futamot Redbreast és Peti előtt. Az egyéni  és csapatverseny is érdekesen alakul. Egyéniben Fuvarospetya vezet 15 ponttal Szocskrisz és Redbreast előtt. Igen a 2.-3. helyen jelen pillanatban holt verseny van. Nagyot lépett előre Zsolesz is a futam győzelmével, Dynamot szorongatja már a tabellán.

 

Csapatversenyben viszont fordult a kocka. A RedAndrew Team, Redbreast-Csellarka párossal az élre állt. Szorgalmasan gyűjtögetik a pontokat és most vezetnek is. 2.helyen maradt a Young Boys csapat.  Az élről a 3.helyre csúszott vissza Fuvarospetya és Atis csapata. A 4.helyre viszont már egyből feljött a Cunning Motorsport. Ahogy ismerem őket, egy huszáros hajrával meg fogják próbálni, hogy felálljanak a dobogóra. Pénteken új helyszín és új pálya vár a mezőnyre. Irány Toscana! Ahol az országúti száguldás lesz.    

 

Jó felkészülést kívánunk a mezőnynek!

 

 

{flike}{fcomment}