foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

A csapatok megérkeztek japánba. Az erőviszonyok alapján Fuvarospetya volt messze a legnagyobb esélyese a futamnak. Az időmérőn rögtön futott egy erős időt ami aztán bőven elég volt neki a pole pozícióhoz. A 2.helyen a Williams pilótája Moczko végzett míg a 3.helyen csapattársa Ugibug. Utána a sorrend ATIS99, Vmate0821, PoriCivic, Glolol22 lett.

A futamon a rajtnál Moczko megelőzte Fuvarospetyát aki gyorsan vissza vette a pozícióját, Ugibug viszont a rázókőn megcsúszott így a boxba kényszerült jönni, ezáltal a 3.helyet ATIS99 örökölte tőle aki nagy harcot vívott VMate-val és PoriCivic-el a verseny elején. Moczko kezdte meg a kiállásokat a 8.körben aki a friss gumikkal nagyon jó időket autózott.

A verseny 12. körében azonban elkezdett esni az eső és kiszámíthatalan volt, hogy mikor lesz jó a köztes eső gumira váltani. Miután mindenki interre váltott Fuvarospetya elvesztette előnyét Moczko-val szemben így ők a verseny végéig csatáztak az 1. helyért. A mezőny további részében a 3.helyre feljött Ugibug aki miután utolérte a 3.helyért csatázókat jó időben rakta fel az intermediate-tet így már előttük is lett. PoriCivic-et egy furcsa eset után diszvalifikálták így nem folytatta tovább a versenyt. Az eső még jobban rákezdett és a versenyzők már az extrém eső gumit tették fel. A verseny vége felé elállt az eső,és újra feltették a köztes eső gumit a pilóták, és sokan mikor kijöttek a box-ból játékhiba miatt büntetést kaptak ami el is döntötte a sorrendet.

 

Végeredmény:

1. Moczko 47:24.796
2. Fuvarospetya +20 mp
3. Ugibug +46mp
4. VMate0821 +1 Lap
5. ATIS99 + 1 Lap
6. Glolol22 +3 Laps
7. PoriCivic DSQ

{flike}{fcomment}