foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo


Ha egy kicsit nehezen is de megrendezésre került a korea-i nagydíj amelyen az éllovas Fuvarospetya nem tudott részt venni illetve visszatért a szezon közepén eltünő Devil_F1.

A végig változó körülmények között zajló időmérő eléggé összekeverte a sorrendet. Moczko és Ugibug hamar befejezte az időmérőt ami nagy hibának bizonyult mert a végén lett tökéletes állapotú a pálya amelyen a visszatérő Devil szerezte meg a pole-t mögötte Vmate végzett. A 2.helyen a 3.helyet St_Z_85 szerezte meg azonban büntetést kapott így Ugibug lett a 3. mögötte Moczko,PoriCivic és St_Z_85 indult.

 

A verseny ugyanolyan csepergő esőben kezdődött el mint a futam. Az 1.körben a tülekedés közepette Devil és Moczko összeütközött és Devil büntetést kapott. Ugibugon kívül mindenki feltette az intereket ami rossz döntésnek bizonyult. Ugibug nagy előnyre tett szert és már nem tudták befogni a végére az ellenfelek.

A 2.helyért Moczko és VMate küzdött és néhány kör után Moczkónak sikerült előznie. Devil _F1 a verseny felénél szintén utolérte VMate-t és meg is előzte. VMate még körökön keresztül próbálta visszaszerezni a pozíciót ám a küzdelemben alul maradt. A verseny vége felé rákezdett az eső és a versenyzők bejöttek köztes esőgumikért, ez azonban nem változtatott a végeredményen így a verseny-t behúzta 1-2 be a két Williams Ugibug Moczko sorrendben míg a 3.helyen a visszatérő Devil végzett.

Végeredmény:


1. Ugibug        50:28.680
2. Moczko       + 1:11.337 mp
3. Devil_F1      +1:35.910 mp
4. VMate0821 +1 Lap
5. PoriCivic      + 1 Lap
6. St_Z_85     +1 Lap

 {flike}{fcomment}