foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Váratlanul szembesültünk a hírrel: a PS3-tulajok már a jövő héten rátehetik a mancsukat a Gran Turismo 6 kipróbálható változatára, amely a GT Academy-stílusú vezetési tréning-koncepcióra épül.

A Gran Turismo 6 demója július másodikán landol a PlayStation Networkön, de a Sony jóvoltából már most tisztában lehetünk azzal, hogy mi vár ránk a próbaváltozatban, amely a GT Academy-stílusú vezetési tréning-koncepcióra épül. 

Fokozatosan tanulhatjuk meg azokat a készségeket, amikkel tökéletesen vezethetjük ezeket a drága gépeket. A demóban a silverstone-i pályán körözhetünk, s ha szépen menetelünk előre, akkor a ranglistára is felkerülünk, hiszen a demóban kezdetét veszi a GT Academy selejtezője is. Ha a fordulók során egyszer már bizonyítottad szakértelmedet, akkor speciális bónusz tartalmat nyithatsz meg. 

 

A demót egészen augusztus 31-ig tölthetjük le a PSN-ről. A Gran Turismo 6 nem pusztán egy autószimulátor, a legtehetségesebbek valódi versenyzői karrierjüket is ezzel alapozhatják meg. Mit kell tenned? Folyamatosan farigcsálni a köridőkön, túljutni a selejtezőkön és aztán már bármi lehet.

{flike}{fcomment}