foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 


Lezajlott a Scuderia-kupa záró futama is, amelyre ezúttal a Deep Forrest Reverse pályán került sor.

A futamok kissé nehézkesen indultak, hála a sok új ROH-os account-nak, de aztán néhány perc késéssel felbőbtek a motorok az erdő mélyén is.
Az időmérést ezúttal is fuvarospetya nyerte Redbreast előtt, őket ugibug, Csellarka, Bandage, Zsolesz és ATIS követte, tehát a szokott létszám most is megvolt.Az első futam rajtja eseménymentes volt, de a pálya és autó trükkös irányításának következtében először ugibug, később pedig Csellarka esett áldozatául. Az élen fuvarospetya-Redbreast-Bandage trió kezdett ellépni, mögöttük szorosan Zsolesz is ott volt, aki a 3. kör végén átvette a 2. helyet annak köszönhetően, hogy az utolsó kanyarba a féktávon Bandage érintésének köszönhetően Redbreast megforgott.

A futam alatt Redbreast megelőzte Zsolesz-t, amikor ő a 6. körben hibázott. Fuvarospetya eközben fokozatosan ellépett,az egymás közelében lévő Red-Zsolesz-Bandage trióból álló üldözőboly is kissé szétszakadozott egymástól, nem alakult ki fej-fej melletti csata. Őket Ugibug, ATIS és Csellarka követte, a sorrend már nem változott a futam végéig.A második futamon a fordított rajtsorrenddel is szépen indult meg a mezőny, nagy előrelépések nem történtek, de azonnal kialakult egy Zsolesz-Red-fuvarospetya hármas, amiben Zsolti nagyon szépen védekezett, egészen a 6. körig nem tudták megelőzni, de közöttük a helyezések gyakran cserélődtek.
A látványos hármascsata mellett az élre Bandage került, kihasználva a 2. körben Csellarka és ugibug hibáit, őket a harcos trió is megelőzte. A dobogós helyekért történő csatározásoknak köszönhetően Bandage folyamatosan növelte a távolságot a többiektől, akik a verseny hevében hibáztak is: fuvarospetya a 7. körben Zsolesznak, illetve a falnak ment neki, akinek a 9. körben egy kicsúszás után véget ért a versenye, a 10. körben Redbreast hibázott és maradt le végleg fuvarospetyától, aki a tőle megszokott módon elkezdte behozni lemaradását. A 13. körben azonban ő is hibázott, így a végső sorrend Bandage, fuvarospetya, Redbreast, Csellarka, ATIS lett, a sort pedig - ezúttal a boxutcában - ugibug zárta.

Miután lezajlott ez a versenysorozat is, a lovakat ..... izé, Ferrarikat bezártuk a Garázsba. 
Én minden résztvevőnek köszönöm a jelenlétét, illetve a versenyzéskor tanúsított hozzáállását, érzésem szerint mindenki korrektül viselkedett, szándékosan senki nem tett keresztbe a másiknak, bár ha ilyen lenne, akkor feleslegesen gyülekeznénk versenyekre, és természetesen köszönöm a háttértámogatást az oldalnak.

Remélem az öreg Ferrari kezelhetősége/kezelhetetlensége ellenére mindenki élvezte a versenyzést, és azt még jobban, hogy a soron következő Godzilla kupán is tiszteleteteket teszitek a jövő héten megjelenő GT6 demo és GT Academy ellenére is, illetve hogy megiszteltek engem az ott bevezetendő újdonságokkal kapcsolatos véleményetekkel is.

{flike}{fcomment}