foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Örömmel jelenthetem, hogy nagyszerű futamokkal zárult az országúti száguldás. Felkészült versenyzők érkeztek a futamokra. Egy fő kivételével teljes mezőny volt a rajtrácson, ami nagyon örvendetes. Következzen egy kis összegzés a futamokról.

 

Amint már a címben is említettem Zsolesz és Petya dominált. Gyorsak voltak, jó setuppal érkeztek és ehhez megfelelő taktikát állítottak fel. Gratula nektek! A RedAndrew Team két pilótájának nem sikerült tökéletesre beállítani az autóikat, esélyük sem volt a dobogóra. Ezt ők már át is beszélték. Madridban feltétlenül szeretnének javítani, főleg annak a függvényében, hogy a csapatbajnokságot még vezetik. 

A születésnapos Ugibugnak külön Gratuláció! Az első futamon a 3.helyre hozta be a Golfot. Sajnos csapattársának valahogy nem állt össze a kép a futamokat illetően. Sebaj Sabione! Madridban ti is tudtok javítani. Young Boys csapatnál nem stimmelt minden. Szocskrisz egy dobogót tudott szerezni. Valahogy ő nála sem volt benne a futamgyőzelem. Szerintem ő is többet várt a futamtól. Csapattársa Dynamo pedig mind a kétszer 9.helyet ért el. Ő is sokat hibázott most. Lehet ez a pálya ennyire megviccelte a csapatokat?

Fuvarospetya, Atissal nagyon szépen szerepelt. Petya hozta a tőle elvárható szintet. Atis viszont nagyot lépett előre. Középmezőny elejében simán tudott autózni. Szép volt Atis! Sok csatában és előzésben volt részed. Bandage sajna most csapattárs nélkül vágott neki a futamoknak. Kemény védekezéseket mutatott be. Ezen nem is csodálkozunk,ez nála természetes. Reméljük az utolsó fordulóban Bandage célba veszi a dobogót. Cuninngham Motorsport viszont nagyon jól szerepelt. Zsolesz mind a kétszer 2.helyre behozta a Golfot. Látható volt, hogy nagyon jó setuppal is rendelkezett, de ehhez párosult egy nagyon jó vezetés is. Szép volt Zsolesz! Peti sajna egy kisebb ütközésnek volt a részese az első futamon. Redbreast oldalról eltalálta, így már nem volt esélye jobb eredményre. Az ütközést megbeszélték, no problem. 

Mindent összevetve érdekes és izgalmas futamok voltak. Előzésben nem volt hiány ismét. Taktikázás is ment rendesen. Pénteken viszont már a záró fordulóhoz érkezünk. Irány Madrid!  Városi pálya, palánkok között. Igazi fináléra van kilátás.

 

Még egyszer Gratulálunk a mezőnynek! Jó felkészülést mindenkinek!

 

{flike}{fcomment}