foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Egy hét telt el azóta, hogy elindult a Gran Turismo legrangosabb évi eseménye az idei GT Academy időmérő futama. A következő részben a Race Online Hungary versenyzői fogják pár mondatban elemezni a történéseket.

 

ROH-Fuvaros 7. helyezés

Fuvarospetya pici késéssel csatlakozott az időmérő futamra a nyári vakációja miatt. Hihetetlen elszántsága azonnal új erőre sarkallta a társulatot. Fuvaros: a Szállító aki mindig szállítja nekünk a jó eredményt. A mai reggel is villantott amiről a későbbiekben részletesen beszámolunk.

"A nyaralásból visszatérve,rögtön elkezdtem gyakorolni láttam, hogy Zsolti és Fecó már az élmezőnyben vannak,nagyon örültem annak,  hogy már 2 ROH-s tag is ott van a top 20-ban. Pénteken este neki is láttam, eleinte nem voltak túl biztatóak az időim, de aztán szépen lassan elkezdtem javulni. Először szombaton futottam egy jó kört, 20 alatt volt valamivel ha jól emlékszem. Elkezdtem bizakodni és még többet gyakorolni. Vasárnap ismét egy nagyot javultam, nem voltam elégedett mert sokat hagytam a körben, de már legalább volt egy ütőképes köröm. Hétfőn aztán sikerült végre összeraknom egy jó kört, volt még valamennyi a körben de nagyon elégedett vagyok, rengeteget fogok gyakorolni hogy faragjak az időből. Minden tagnak szeretnék gratulálni, kitartóan megy idáig a csapat, így tovább."

ROH-Zsolesz 10. Helyezés

Zsolesz a nulladik perctől tolja a menetet. Az eddigi csoportelsőséget Petya átvette a héten tőle. 

"Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen fantasztikus csapat részese lehetek. Mindenki keményen küzd, és nagyon jól állunk. Nagyon optimista vagyok. Az időmérőn egy kör maga a végtelenség. Hosszú a pálya és tele van több csúcspontú trükkös kanyarokkal. Ehhez kaptunk egy hard gumit és egy bivaly Nissan 370Z-t. Elég gyorsan benéztem a 19-es időbe és onnantól megjöttek a nehézségek. A fő problémát az okozta, ahogy a replayben is megnézhető teljesen más íveket használok mint a többség. A stílusom miatt egyes szakaszokon borotvaélen táncolok a pályán de nem fogok kompromisszumokat kötni és kitartok a korábbi elképzelés mellett azaz hegyesszögben támadom be a nyújtott kanyarokat. Nagyon nagy kihívás, és hihetetlen koncentrációt igénylő versenyzés ez. Aki nem csinálja annak fogalma sincs mekkora képességnövelő tréningből marad ki. Nagyon biztató köröket mentem a napokban és csak egy pici hiányzik a komoly időhöz. Természetesen folyamatosan próbálkozok."

ROH-Redbreast 22. Helyezés

Fecó oszlopos tagja a társulatnak. Az elejétől nyomja keményen. Pár napja futott egy 19,6-os kört amivel azonnal bejött a TOP 20-ba. Azóta ő is többször volt biztató körön.

"Nagyon vártam a GT Academyt. Múlt évben jól szerepeltem a hazai megmérettetésen, szeretnék egy hasonló eredményt elérni. Mint tudjuk a pálya Silverstone. Időben nekem kicsit sok, lehet ezért is nem tudom össze rakni még az igazi körömet. Több mint 2 percig kell majdnem tökéletesen vezetni és nagyon koncentrálni a legjobb körhöz. Őszinte leszek nagyon embert próbáló feladat. A gyors körön egy pillanatra nem lehet kihagyni, mert ugrik a jó idő. Ha valaki tizedeket tud javulni már pozíciókat tud előre lépni. Nekem is ez a célom. 2.19.644 a jelenlegi időm. Nem egyszer már javítottam rajta tizedeket, de valahol mindig jön egy apró hiba. Sajnos! Ezt szeretném kiküszöbölni és így a TOP-10-hez közelebb kerülni, adott esetben be is kerülni oda. Én rajta vagyok az ügyön. Az nagyot téved aki azt hiszi, hogy Redbreast feladta. Sok sikert mindenkinek!"

ROH-Krisz24 25. Helyezés

Krisz szintén kicsi csúszással állt be a sorba. Szokásához híven azonnal versenyképes volt és erős idővel nyitott. A következő napokban egészen biztos komoly időket fogunk látni tőle.

"Jó lett a szimulátor, az autó fizikája is jó. Sokat csúszkál, de lehet szépen korrigálni. Célom hogy az első négybe kerüljek, de nagyon nehéz tolni akár egy 19-es kört, nemhogy 18-ast. De persze nem adom fel, nyomom amíg bírja a Nissan." 

ROH-Dynamo 40. Helyezés

Kis Fecó nagyon derekasan küzd. A kezdeti nehézségeket a háta mögött hagyva már a 19-es időkért megy a próbálkozás.

"Nem játszottam még GT Academyn, ezért nagyon vártam az érkezését. Szerettem volna már egy ilyen rendezvényen megmérettetni magamat. Mindent bele adok, ami az én tudásomtól telik. Nekem nagyon megtetszett az egész és ha ilyen lesz a GT 6 akkor nem fogunk csalódni a játékban sem. Fő célom a TOP 20-hoz közel kerülni."

ROH-Peti 72. Helyezés

Ahogyan korábban is írtuk Peti komoly hátrányból indult. A kormánya nem igazán képes arra, hogy igazán komoly időket autózzon. Azt azonban gyorsan szögezzük le, hogy egy japán versenyző karral is ott van világranglisán a TOP 10-be. Szóval semmi nem lehetetlen.

"Nagyon vártam már a academyt meg akartam mutatni mit tudok, de a kormányom miatt nagy hátrányban vagyok. Ez egy picit csalódást volt nekem. De nem adom fel.Szeretnék minél előrébb végezni a tabellán de tudom, hogy nem lesz egyszerű ez a versenyzés."

ROH-Szabi88 170. Helyezés

Szabi nagyon lelkes, és a helyezése távolról sem tükrözi a valós tudásszintjét. Egy igazán gyors pilótáról beszélünk. Nála is a megtett körök száma fogja meghozni az igazi eredményt.

"Először is Gratula az élmenőknek! Elég előkelő helyen van a csapat. Én is próbálgatom magam, de meg rá kell érezni a az igazi körre. A GT6-ról csak jó benyomásaim vannak. Jó az irányítás , elég jó kis játék lesz. A grafika is jó persze amit még ebből a konzolból ki tudtak hozni. Mindenkinek kitartást kívánok! Come on Roh Team!"

{flike}{fcomment}