foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Utolsó fordulóhoz érkezik a GOLF kupa mezőnye pénteken. Helyszín Madrid egy igazi városi pálya. Sok mindenre választ kapunk pénteken a futam után. Egyéniben és csapatban is bajnokot fogunk avatni.

Egyéniben Fuvaros mester vezet és ha pontokat szerez Madridban szerintem ezt a bajnoki címet már befogja húzni. A csapatverseny még nagyon nyílt. RedAndrew Team mind összesen 6 ponttal vezet a Dirty Rats Racing előtt. Őket szorosan követi a Young Boys és a Cunning Motorsport.

Madridról is essen pár szó. Madrid Spanyolország fővárosa, 3,3 millió lakosával (a külvárosokkal együtt 6,5 millió fő a lakossága) az ország legnagyobb városa, és egyben az Európai Unió harmadik legnépesebb városa (London és Berlin után). Barcelonát megelőzve, Spanyolország leglátogatottabb városának, és egyben Európa 4. leglátogatottabb városának számít. A város szinte mértanilag pontosan Spanyolország közepén található. Éghajlata mediterrán, 24 fokos nyári átlaghőmérséklettel. Madrid a világ egyik legélhetőbb fővárosa, legendás éjszakai életével, sok parkjával, virágaival, és mosolygós, kedves emberekkel.

 

Egy szó mint száz. Pénteken véget ér egy fantasztikus sorozat. Megkérünk minden játékost, hogy a GT Academy mellett ne feledkezzen meg a záró futamról.

 

Szobanyitás pénteken 19:45 óra

Circuito de Madrid /reverse/  32 kör. A 2. futam fordított rajt sorrenddel kezdődik.

Jó játékot és futamot kívánunk mindenkinek!

 

{flike}{fcomment}