foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Hogyan vélekednek a versenyzőink az elmúlt két hét történéseiről. Íme:

 

 ROH-Fuvaros 2.

"Először is gratulálnék mindenkiknek,nagyon becsületesen nyomja a csapat,csak így tovább.Féltávhoz érkeztünk,egyre erősebb időket látunk.Még mindig elég nehéz összerakni egy jó kört,de nem lehetetlen.Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!"

 ROH-KRISZ24 8.

"Amint hazajöttem a nyaralásról, azonnal letöltöttem a GT Academy 2013-at és azonnal próbáltam megismerni a pályát, és a játékot is.Az elején 2.20-as köröket. Nem is hittem volna, hogy most azért tudok gyorsulni hogy elkapjam a 2.18.0-ás kört vagy akár a 2.17-est. Nyomni fogom ameddig csak birom, hiszem és látom hogy van még bennem pár tized, így remélem hogy eredményes tudok lenni és nem hozok szégyent a ROH csapatra."

 ROH-Zsolesz 10.

"Nem könnyű menet összehozni egy közel optimális kört Silverstone-ban. Akinek nincs türelme tökéletesen megismerni az autót és a pályát az bele se vágjon mert könnyen repül ki a cucc az ablakon. Igazán bosszantó, hogy amikor szuper jól megcsinálom a nehéz szektorokat akkor ott dobom el ahol még egy szőke nő is pályán tartaná a vasat. Igen. Ez a challenge a maximális koncentrációról is szól. Ha pillanatra kihagysz akkor már jobb ha be sem fejezed a kört. Egyre nehezebb lesz az élen tartózkodni. Egyre sűrűbb a mezőny. Tizedekkel vagyunk egymás mögött előtt, és egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki javítani fog még. Szóval meglátjuk. Tegnap összeállt az új coockpitem. Igazán bejövős, és már gyorsabb is voltam vele. Azért a setupolás hiányzik. Tudnám hova csavarni a gépet. Összességében bizakodó vagyok."

 ROH-Redbreast 19.

"Ahogy az várható volt két hét után sűrűsödik a mezőny. Aki már tizedeket tud javítani az több helyet is tud előre lépni a ranglistán. Az első héten magamhoz mérten erősen bekezdtem. A 2.héten nem sokat mentem. Amikor meg fent voltam akkor a visszajátszásokat tanulmányoztam inkább.A héten újra beülök és mindenféleképp javítani akarok. Tudok is,csak össze kell raknom hozzá a kört. Feladni nem adom fel. A csapatunk is jól áll a tabellán. Panaszra semmi okunk nem lehet. Már most Gratulálok mindenkinek! Go ROH! Indítsunk még egy ROHamot."

 ROH-Peti 41.

"Elöször is nagyon nagy Respect mindenkinek aki küzd ebben a nagyon szoros mezőnyben,nehéz nagyon mert majdnem 2 perc 20 mp ig hibátlanul, és közben gyorsan a határon kell autózni.Az én célom,hogy bent legyek a Top 40-ben. Nehéz nagyon Jó kört futni."

 

Folyamatosan frissítve...

{flike}{fcomment}