foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Véget ért egy fantasztikus sorozat. Igen! Ez volt a GOLF RM kupa. Már az elején szóltam, hogy aki lemarad az kimarad. Aki jött és benevezett szerintem egy pillanatig nem csalódott a sorozatban.

 

Parádésra sikeredett ez a sorozat. Megszámlálhatatlan előzés tarkította a futamokat. Mindenki készült a futamokra, edzett és gyakorolt rá. Sőt! Sokszor egymást is segítették a versenyzők. Nagyon jó hozzáállása volt mindenkinek az egész verseny sorozathoz. 

Egyéni bajnokságban Fuvaros mester hozta a tőle elvárható szintet. Magabiztos volt és céltudatosan készült mindig. Gratulálunk az újabb győzelmedhez! 2.helyen zárt Krisz az ő fiatalos,lendületes teljesítményével. Zsolesz nagy hajrában feljött a dobogó 3.fokára és pár ponttal előzte meg Red-et. Igen szép teljesítmény ez tőle, főleg annak a függvényében, hogy kettő futamon nem is tudott rajthoz állni. A közép mezőny elejére Redbreast, Csellarka, Dynamo  érkezett meg, kis pont különbségekkel. Őket  követte a 7.-8.helyért Sabione és Atis csatája, amiben Sabione diadalmaskodott. Sajnos Ugit a csapat legfiatalabb tagját az egész sorozaton üldözte a kormány problémája.  Tudjuk, hogy mit tud a mi Ugink. Reméljük hamar összeáll újra a szettje és akkor kapunk tőle gazdagon. A tabella alsó házában végzett Peti, Bandage és Sándor. Sajnos ők kevesebb futamon tudtak részt venni, így a tabellán elfoglalt helyük nem tükrözi a valós tudásukat. 

A csapatverseny nagyon szorosra sikeredett. Redbreast és Csellarka állhatott a dobogó legfelső fokára. Szép munka volt srácok! Mind összesen kettő ponttal tudták a mögöttük lévő két csapatot megelőzni. Igen! A 2.-3. helyért holt verseny alakult ki. Nem semmi srácok! Azért ilyen szoros befutóra szerintem senki sem számított. 4. helyre ROHam tempóban érkezett a Cunning Motorsport. Csak sajnos mind a két pilótájuk futamokat volt kénytelen kihagyni. Kár érte! Jó kis páros volt az övék is. 5.helyre érkezett meg a Fast Fellas Racing Team megelőzve a Bandage,Sándor párost.

 

Zárszóként nagy Tisztelettel szeretném mindenkinek megköszönni a részvételt! Szerintem egy izgalmas, fordulatokkal teli bajnokságon vagyunk túl. Köszönöm, hogy együtt végig  csináltuk és, hogy veletek versenyezhettem!

{flike}{fcomment}