foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Copacabana! Közös megegyezés keretein belül csapatunk egy hosszabb lélegzetvételű nyári szünetet tart. Ez idő alatt szigorúan kötelező a feltöltődés, hogy aztán újult erővel vághassunk neki a következő kihívásoknak.

 

A szünet a mai naptól veszi kezdetét és egészen szeptember 4-ig tart majd amikor is a Then and Now széria második futamával törjük meg a csendet. Nagyon intenzív félévet zártunk. Öt darab öt futamból álló szériák illetve az F1 2012-es bajnokság mellett megrendezésre került az I. Senna Memorial is. Változatos kiélezett versenyeket teljesítettünk ami nem szűkölködött izgalmakban.

A következő félévben fog érkezni a GT Forma-1 széria amely előreláthatólag 8 futamból fog állni illetve szervezés alatt áll egy közös  kupasorozat a BTH,GTF,GTR csapattal közösen. Ezenkívül természetesen Non-stop terítéken lesz a Then and Now tradícionális szériánk  a maga kimeríthetetlen lehetőségeivel. Mindenki megfogja találni a számítását ebben egészen biztos vagyok. Természetesen akinek  kedve támad kicsit versenyezni az a fórumon toborozhat erre a célra. Jó pihenést kívánunk minden kedves csapattársunknak. A nyári szünetre kaptok egy kicsit lazulósabb zenét is. 

Megköszönve az eddigi közreműködéseteket:

Race Online Hungary 

{flike}{fcomment}