foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

FIGYELEM, FIGYELEM!

A II-es vágányról sebesvonat indul 153 átszállással Japánba, Suzukába, a II-es vágánynál kérjük vigyázzanak! 
Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a vonat csak a végállomáson áll meg, érkezés előreláthatólag 2013. szeptember 04.-én 20 órakor! 

Üdvözlök minden régi és új érdeklődőt köreinkben!

Azért írok, mert a nyári szünetnek és persze a melegnek - elvileg - vége van, jövő héttől még a legszerencsésebbeknek is újraindul az a bizonyos malomkerék, vagyis visszatérünk mindannyian a rendes kerékvágásba. Ehhez hozzátartozik az eddig egyetlen megrendezésre került, de eseménydús fordulóval rendelkező sorozat tovább folytatása is a fent említett helyen és időben. Aki esetleg még nem tudja, hogy miféle bajnokságról van szó, annak ajánlom elolvasni ezt, illetve, ha lemaradt volna az első fordulóról, kedvcsinálónak ezt ajánlanámHa esetleg ezekből még mindig nem derülne ki valaki számára, akkor elmondom, hogy ezen az oldalon több verseny szervezésére is sor kerül, az egyik közülük a Then&Now sorozaton belül aktuálisan ez a kupa. A nyári szünet - és annak kipihenése - után most indul minden újra, illetve a már megkezdett sorozatok tovább folytatódnak. Aki esetleg kedvet/tehetséget érez, azt szeretettel várjuk, jelentkezni lehet az oldalon egy rövid regisztráció után itt lehetséges.

Hozzátartozik még a versenyszériák lebonyolításához az is, hogy Zsolti a GT Academy az Észak-Európai régiós döntőn való részvétele során szerzett néhány országos döntőst északról, akik előreháthatólag részt vesznek majd az általunk megrendezett versenyeken, úgyhogy remélhetőleg kissé nemzetközivé is válunk és pedig kiegészülünk néhány olyan személlyel, akik megkeserítik ugyan a dobogós helyezés elérését, de cserébe nem értik, ha szidjuk a társulatot.../ez persze vicc ha valaki nem értené/

Amit még személy szerint fontosnak tartok közölni: ezen az oldalon a vezetés, versenyzés és persze játékok közül elsősorban a GT sorozat szeretete miatt vagyunk, a versenyek baráti és jó hangulatúak, ugyanakkor a fair play-t és a versenyeket is komolyan vesszük, persze egy egészséges szintig, olyanok jelentkezését várjuk, akik valóban részt szeretnének venni az általunk megrendezett eseményeken. Ja és persze headset használata erősen ajánlott, de nem kötelező!

Engem a versenyekkel kapcsolatban a ROH_Bandage_520 account-on lehet ebből a célból bejelölni bárkinek, szerelmes- illetve malac üzenetektől lehetőleg mindenki kíméljen.

Köszönettel: ROH-Bandage_520

{flike}{fcomment}