foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

A Gran Turismo-sorozat atyja egyre többet emlegeti a Gran Turismo 7-et, jóllehet még a hatodik rész sem jelent meg. Mint mondta, egy-két év múlva elkészülhet a játék, amit egyébként PS4-re szánnak.

Kazunori Yamauchi a Gamescom során azt mondta kissé zavarosan fogalmazva: fejben már elképzelték a Gran Turismo 6 PS4-es változatát, azonban ha az el is készül, olyan sokáig tarthat, hogy inkább Gran Turismo 7-nek fogják hívni.

Látszólag erre az elképzelésre úszott rá a mester egy csöppet magabiztosabban: a minap arról beszélt a Polygonnak, hogy "a PS4-es Gran Turismo, amit valószínűleg Gran Turismo 7-nek hívnak majd, már egy-két éven belül elkészülhet". Erre valószínűleg kevesen gondoltak, az persze más kérdés, hogy az ütemterv valóban így zajlik-e majd. Az mindenesetre biztos, hogy a Gran Turismo 5 késései után Yamauchi óvatosabban nyilatkozik, nem véletlen, hogy az annak idején elsőre meghökkentő Gran Turismo 6-os kijelentések is beigazolódtak. A Gran Turismo 6 december 6-án jelenik meg PS3-ra.

{flike}{fcomment}