foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Különleges együttműködés jött létre az Ayrton Senna Intézet és a Gran Turismo 6 fejlesztői között. Jelentették be a 2013-as  Brazília Game Show-ban. A Sony sajtótájékoztatóján, Kazunori Yamauchi ismertette, hogy "különböző tartalmak" lesznek letölthetőek amelyek Ayrton Senna pályafutásával kapcsolatosak.

A brazil Globo értesülései szerint Senna személyiségét felvéve lehet majd játszani. A hivatalos bejelentés is megerősíti, hogy a játékosok képesek lesznek "nyomon követni a Ayrton Senna versenyzői karrierjét." Senna szorosan kapcsolódik a Interlagos-i pályához São Paulo-ban, ahol először kezdett versenyezni az akkori gokart pályán 13 éves korában. Az Ayrton Senna Limited Edition PlayStation 3 csomagját  Brazíliában értékesítik majd, amely egy GT6 játékot, Anniversary Edition autókat és bónusz kreditet tartalmaz. Ayrton Senna, az egyik legismertebb és legszélesebb körben elismert Forma 1-es versenyző volt a sport töténetében, aki tragikusan meghalt egy balesetben a imolai pályán az 1994-es San Marinói Nagydíjon.

Az Ayrton Senna Intézet hosszú évek óta küzd az oktatás és a műveltség előremozdításában a gyermekek fejlesztését elősegítve Brazíliában. A megállapodásban a Gran Turismo 6 bevetélenek egy része szintén az alapítvány támogatását fogja képezni.

{flike}{fcomment}