foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Ahogy a címből is kiderül javában készülnek a csapatok a szerdai Monzai versenyre. Már a 2. fordulóhoz érkezünk a holnapi nap a ROH Amuse kupában. Ismét a nagy sebességé lesz a főszerep ezen a pályán is. Sokat tesztelnek a versenyzők és keresik a helyes beállításokat. Nincs könnyű dolguk, mert a nagy sebesség mellett a gumi kopással is meg kell küzdeniük. A kis bevezető mellett jöjjön pár információ a pályáról. 

 

 1922. Szeptember 3-án rendezték meg az első versenyt a Monzai Királyi parkban. 1950 óta rendeznek Formula 1-es futamokat ezen a helyszínen.
 1992 óta több nagy változtatást hajtottak végre a síkánokon. Az 1935-ben épített három híres síkán: a Prima Variante, a Variante della Roggia és a
 Variante Ascari. Ezek a kanyarok egészen az 1970-es évekig ki voltak iktatva a pályából. A versenypálya a rajta elérhető nagy átlagsebességek miatt igen
 veszélyesnek számít.

 

 
A teljes pálya (az ovál és a hagyományos pálya együttese) 10 kilométer hosszú volt. A rajt-célegyenesen ekkor egymással párhuzamosan haladtak el a versenyzők. Az ovál ma már omladozó állapotban van.
 

Egy szó mint száz, szerdán újra elszabadulnak a lóerők a ROH Amuse kupában. Egy legendás helyszínen, izgalmas futam elé nézünk. Jó versenyzést kívánunk mindenkinek!

{flike}{fcomment}