foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Sziasztok, üdvözlök mindenkit! Megbízást kaptam arra, hogy egy egyfordulós versenyt szervezzek meg péntek estére, amelynek igyekszem eleget tenni, de ezúttal a tőlem megszokottól eltérő módon, hiszen jelen esetben egy minikupáról (de nem Mini-kupáról) van szó, így a kísérletezgetés is jobban belefér.

Az idősebb(nek vélt) korosztály a címre minden bizonnyal felkapta a fejét, és nem véletlenül: ez a „mondat” annak idején egy teljes nyári szezont végigkísért a részeg éjszakákban és nappalokban, és talán nem csak ebben az országban, hanem - nemzetközi reklám lévén - egész Európában, ezzel kapcsolatban érdekelne az északi fiúk emlékei is. Akik még eredetiben megélték ezt, azoknak emlékezésképpen, a többieknek bemutatásképpen az alábbi videóval szeretném bemutatni a klasszikus reklámot, amelyből már ki is lehet találni a versenyen használandó autó típusát. Megmondom őszintén, már a GT5-ben is fel szerettem volna használni ezt a poént, és most végre lehetőségem is nyílt rá, úgyhogy nézzétek meg ezt.


 

Ha nem indulna el: http://www.youtube.com/watch?v=lJT1_sMhqZ8

Nos, miután remélhetőleg mindenki jól szórakozott rajta, következzen az autó bemutatása: a Renault Clio lett a kiválasztott. Mivel a GT6-ban szereplő jármű nincs benne, ezért helyette a két meglévő prémium közül kellett választanom.

Amint az a fotón is látszik, most nem alap autókkal megyünk, hanem a reklámhoz illő módon minél feltűnőbb, bolondabb és gizda kinézetű, fulltuningos gépekkel fogunk versenyezni. Itt minden megengedett, nincs sem lóerő-, sem TP-korlátozás, sőt, még a nitrót is használhatjátok, bármilyen beállítást alkalmazhattok, a tuningmesterek kiélhetik magukat rajta. Az egyetlen szabály a versenyzés módjára vonatkozik, ami természetesen változatlan az eddigiekhez képest. Próbálgattam mindkét autót, és bár a Renault Sport Clio Renault Sport V6 24V ’00 középmotoros és hátsókerék meghajtású, mégis a Renult Sport Clio R.S. ’11 volt az, amire a választásom esett, mivel a hangja sokkal brutálisabb, a vezetése pedig annak ellenére izgalmasabb, hogy elsőkerékhajtással rendelkezik. A minikupa két futamból fog állni, mindkét alkalommal az Apricot Hill lesz a helyszín, először visszafelé, majd a normál irányban.Ha részt szeretnél venni, akkor a teendők a következők: 

1. Vedd meg a Renult Sport Clio R.S. ’11 autót.
2. Szereld fel minden földi jóval, ideértve a nitrót is!
3. Tetszés szerint fényezd a kasztnit, tegyél rá bármilyen felnit, de legyen minél egyedibb és vagányabb!
4. Első futam sorrendje az időmérés alapján, a 2. futam fordított rajt sorrenddel indul.
5. A futamok kb. 20 perc hosszúságúakra vannak belőve.
6. A szabályok adottak, az oldalon el lehet olvasni őket itt. Ez kiegészül még a két futam között fellépő technikai hibára is, amelyet időben elolvashat mindenki. A lényege: aki a 2. futam indulása elől bármilyen ok miatt kiesik a szobából és emiatt indulhat az élről, az meghatározott mértékű időbüntetést kap a szerzett előny miatt.

Szoba beállítások:

 • Időmérő: 2014.02,21.-én 20:00 órától 15 percben, aztán rajt, időjárás és időmúlás alapon.
 • Tapadás a pálya szélén: Valós (esetleges pályaelhagyások miatt)
 • Gumikopás: Gyors
 • Gumi: Racing-Soft
 • Sérülés: Enyhe
 • Büntetés: Ki (szabálytalanságok visszajátszás alapján vizsgálva)
 • Boost: Ki
 • Szélárnyék: Gyenge
 • Start típus: Állórajt, 1. futam az időmérő alapján, 2. futam az első futam végeredményének fordított sorrendjében 
 • Segítségek: csak ABS
 • Box: nincs megkötés
 • Setup: Minden lehet
 • Nitro: Engedélyezett!
 • Tuning: Minden megengedett (ami szem-szájnak ingere), nincs semmiféle korlátozás


Pálya:

1. futam: Apricot Hill Visszafele/Reverse
2. futam: Apricot Hill normal 

Mindenkit várunk szeretettel, remélem jól fogunk szórakozni!

Köszönettel: ROH-Bandage_520

{flike}{fcomment}