foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Először is szeretném megköszönni a ROH csapatának, hogy elkészíthettem ezt a sorozatot! Az első futam, mint ahogy a címből is kitalálhatjátok egy Kaliforniai pályán volt, mégpedig a Laguna Secán.

 

Az időmérőt megint Patrik nyerte hatalmas nagy fölénnyel, még ő is meglepődött rajta. A 2. Zsolti lett aztán Máté, Redbreast és Dynamo követte őket. A rajtot és az 1 kanyar utáni kigyorsítást Máté elrontotta és Red és Dynamo is el tudott menni mellette már az első kanyarban. Ezután a mezőny két csoportra bomlott, Patrik és Zsolti már az elején elhúztak a Red-Dynamo-Máté triótól. Patrik már az első körben nagyon gyors tempót diktált és el tudott szakadni Zsoltitól.

Ezen a pályán nem nagyon lehetett előzni, ezért főleg a másik hibájából történtek a pozícióváltások. Az ötödik körben Red a 2. kanyarban elrontotta a kigyorsítást ezért Dynamonak sikerült megelőznie. A hetedik körben Red elfékezte az egyik kanyart és ezért Máté megelőzte őt. A 10. körben Máté kicsúszott a pályáról és megint visszaesett az utolsó helyre. A 11. körben előbb Dynamo majd Red is hibázott és Máté ezért fel tudott zárkózni hozzájuk. A 12. körben Dynamo megint hibázott, és ezért meg tudta előzni őt Máté.

Dynamo ezután még több hibát is elkövetett és ezért nagyobb hátrányba került és a 16. körben kiállt kereket cserélni. Még ebben a körben Red hibázott és megérkezett rá Máté és kemény csatát vívtak egymással egészen a 25. körig, de Red hibázott és Máté megelőzte és el tudott szakadni tőle. A futam végéig már nem történt nagyobb változás, Patrik és Zsolti jó tempót mentek és szinte nem is hibáztak, Máté lett a 3. , Redbreast a 4. és Dynamo az 5.

Szeretnék mindenkinek gratulálni, senki nem követett el szabálytalanságot, nagyon jó kezdő futam volt, mindenkit szeretettel várunk a következő fordulóra!

ROH-Máté

 

{flike}{fcomment}