foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Szeretnék mindenkit üdvözölni! Újra itt a Future Concept Series! Ahogy a cím is utal rá, nem mindennapi derbin vagyunk túl. Szintén öt versenyzővel indult ez a futam amely során nagyon izgalmas csatákat láthattunk a dobogóért

 

Az időmérőn a leggyorsabb megint Patrik volt aki megint nagy előnnyel szerezte meg az első helyet. Utána Máté következett, majd Zsolti, Redbreast és végül Dynamo. A rajtnál Máté jól indult el és megtudta előzni az első helyen induló Patrikot. A második kanyarban Redbreast meglökte Patrikot hátulról és Patrik pedig meglökte Zsoltit aki ezért a bukótérbe került. Redbreast elrontotta a kigyorsítást a következő kanyar után és az utolsó helyre került. Majd Dynamo elfékezte a következő kanyart és Zsolti meg tudta előzni. Az első kör után Máté és Patrik is kezdtek elhúzni a mezőnytől. Redbreast hibázott a 2. és 3. körben is hasonlóan az előző köréhez.

A 3. körben szintén kicsúszott a bukótérbe Dynamo és ezzel elrontva a kigyorsítást Redbreast meg tudta előzni. Redbreast és Dynamo a 6. körig csatáztak egymással , amíg Dynamo megforgott a 3. kanyarban és így alul maradt a küzdelemben és az utolsó helyről folytatta a versenyt. Redbreast és Dynamo között a futam végéig már nem történt pozíció váltás. Közben nagy csata folyt a dobogóért Patrik, Máté és Zsolti között.

Minden körben más vezette a futamot és kanyarról kanyarra történtek a pozíció váltások. A futam végére már mindenkinek elkoptak az abroncsok és nagyon nehezen lehetett az autót vezetni. Az utolsó előtti körben Zsolti kicsit kicsúszott a bukótérbe, majd füvön gyorsított ki és ezért el tudott menni mellette Patrik. Közben megérkezett Zsolti mögé Máté is. Az utolsó két körben Máté és Zsolti csatáztak és Patrik pedig eltudott tőlük szakadni a gumi spórolásnak köszönhetően. Az utolsó körben Zsolti lecsúszott az egyik kanyarban az ideális ívről és Máté ezért bement mellé, de túl hamar adtak gázt mindketten és kicsit meglökte Máté Zsoltit és Zsolti megpördült. Máté megvárta Zsoltit és előre engedte, majd következett a célegyenes és egymás mellett mentek és végül Máté mindössze 8 ezreddel végzett Zsolti előtt! 

 

Nagyon izgalmas futam volt, szeretnék mindenkinek gratulálni!

ROH-Máté

{flike}{fcomment}