foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Szeretnék mindenkit üdvözölni! Újra itt a Future Concept Series! Ezen a pályán a versenyzők egy igen technikás vonalvezetésű versenyen vehettek részt, ahol nem volt nehéz hibázni.

Az időmérőt Patrik nyerte nagy előnnyel utána Máté, Andris, Redbreast, Dynamo és Zsolti volt a sorrend. A futam elején mindenki jól elrajtolt, Patrik az első körben hibázott és nagy hátrányba került Máté vezette a futamot 3-4 másodperces előnnyel Andris és Zsolti előtt akik az elején sok körön keresztül csatáztak egymással.

Pár körrel később Máté hibázott és visszaesett a 3. helyre. Patrik erős tempót ment és visszajött az első helyre. Andris is hibázott és Máté elé érkezett meg. Zsolesz vette át a vezetést miközben a két rivális több körön keresztül csatáztak egymással. Máté megelőzte Andrist, de az előbbit két kanyarral később kidobta a játék és ezért nem történt pozició váltás. Közben Patrik megkezdte a felzárkózást az addig jelentős előnyt szerző Zsolesszal szemben.

Majd az utóbbi hibázása folytán már fej-fej mellett küzdöttek az elsőségért. A futam végén derült ki, hogy Patrik nem látta Zsoleszt a pályán így kisebb kontakt után pozíciócsere történt. A futram végéi nagy változás nem történt. Patrik nyert, majd következett Zsolesz, Csellár, Redbreast, és Dynamo. Össtességében egy hektikus futamot zártak a versenyzők sok akcióval. Folytatás a Willow Big-en.

Végeredmény: ITT

ROH-Mate25

{flike}{fcomment}