foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Szeretnék mindenkit üdvözölni! Újra itt a Future Concept Series! A versenyzők egy nem mindennapi, rendhagyó versenyen vehettek részt ahol a futam sötétben kezdődött, majd világosban ért véget. Vágjunk is bele az eseményekbe.

 

Az időmérőn nem történt meglepetés az előző hetekhez képest, Patrik uralta az időmérőt, majd Zsolti, Máté, Dynamo, Redbreast és ebben a sorozatban az első versenyét kezdő Bandage-val zárult a sorrend. A rajt nem volt mindenki számára egyszerű a játék hibája miatt, mert Redbreast-nek a rajt előtti számláló későn jelzett és ezért elrontotta a rajtot. A mezőny viszonylag tisztán elrajtolt, majd következett a második kanyar ahol Zsolti, Máté és Dynamo csatáztak a pozícióért, de féktávon Zsolti letolta a pályáról az utóbbi két versenyzőt és így ők az utolsó helyről folytatták.

Ezt az incidenst versenybalesetnek minősítettük utólag. Még ebben a körben Patrik kicsúszott a pályáról és az első helyről a negyedik helyre esett vissza. A 2. körben az utolsó kanyarban Redbreast és Máté is kicsúszott és így még nagyobb hátrányra tettek szert a többiekhez képest. A 3. körben Dynamo csúszott ki és a balszerencsének köszönhetően Redbreastel ütközött, amikor jött vissza a pályára és így Máté 2 pozíciót nyert egy kanyar alatt. Az ötödik körben Máté megérkezett Bandagera és megelőzte őt az első kanyarban. A 10. körben Patrik megérkezett Zsoltira és ők az első helyért csatáztak a 12. körig, amíg Zsolti ki nem csúszott az utolsó kanyarban és megelőzte őt Patrik és Máté is. A 14. körben Máté megelőzte Patrikot és ők hárman csatáztak az első helyért. Még ugyan ebben a körben Patrik és Máté is kicsúszott és Zsolti került az élre. A 16. körben Patrik megelőzte Mátét és elindult az első helyért.

A 17. körben Máté kicsúszott és eléggé szétszóródott a mezőny. A 23. körben Zsolti kicsúszott az első helyről és ez döntő fordulat volt Patrik javára. Patrik gyors tempóval elszakadt a többiektől és megőrizte az első helyét. A 28. körben Máté megérkezett Zsoltira és egy körrel később meg is előzte őt. Ebben a csatában fontos szerepe volt a gumiknak, mert Zsoltinak sokkal rosszabb állapotban voltak, mint Máténak és ez nagyban segítette az előzést. Ezután több másodperccel le is maradt Zsolti, akinek a gumija épp, hogy kibírta a futam végéig. A 33. körben két körrel a vége előtt Redbreastnek szintén rosszabb állapotban volt a gumija, mint a mögötte lévő Bandagenak és így ő is megelőzte az előtte lévőt. Az utolsó körökben már nem történt változás, az első helyen Patrik végzett, majd őt Máté, Zsolti, Bandage, Redbreast és Dynamo követte.

Szeretnék gratulálni mindenkinek! Nem volt egy egyszerű futam, nagyon könnyen lehetett hibázni és figyelni kellett a gumikopásra is, mert komoly másodperceket lehetett veszteni vele. Szép volt srácok így tovább!

Eredmények: ITT

ROH-Mate25

{flike}{fcomment}