foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Silverstone-ba érkezett meg a frissen induló ROH Rally mezőnye. A nyitó fordulóban még csak 5 db Rally autó állt a rajtrácson, de biztos vagyok benne, hogy ez a szám a következő fordulókban csak nőni fog. Jöjjön hát az első fordulónak az összefoglalója.

 

Az időmérőn 6 tizeden belül végeztek a versenyzők. ROH-Peti végzett az élen. Szép volt Peti! A 2. pozícióba Fuvarospetya alias Patrik gurult be, szorosan mögötte ROH-Máté. A 4.-5. helyen apa-fia pár harc volt Redbreast és Dynamo között. Az idősebbik pár ezreddel megelőzte Dynamot.

Sajnos a versenyt különböző hibákból adódóan többször kellett újra indítani, de ez nem szegte kedvét a mezőnynek. Nagyszerű rajtot vett a mezőny, úgy is jellemezhetném, hogy már-már profikat megszégyenítően figyelt mindenki a másikra, és közben természetesen támadta is. Peti tartotta az első helyét, mögötte Mátéka és Patrik rögtön egymásnak „ugrott”, mögöttük Red és Dynamo autózott. Pár körrel a rajt után Patrik egy kisebb hibát követően leszakadt Mátéka – Peti párosról, de megkezdte a felzárkózást. Jó pár körébe tellett mire újra utolérte az élbolyt. Aztán újra megkezdődött elől a csata. Először Mátékát majd Petit is meg tudta előzni. Nagyon színvonalas csaták voltak ezek. Aztán Patrik pár másodperccel elszakadt tőlük, de nagy előnyt nem tudott kialakítania, így nem nagyon lazsálhatott.

Elérkeztünk a végjátékhoz ahol érdekes és drámai dolgok történtek. A 43. körben Redbreast a 4. helyen egy internet hibának köszönhetően nemes egyszerűséggel a falba csapódott. Mátéka és Peti haladt előtte. Mátéka autója elkezdett úgymond szaggatni /laggolni/. Végig laggolta a fél pályát aztán Redbreast autójába csapódott. Véletlen hiba, de sokszor ez nagyon bosszantó.
És a dráma! 2.-3. helyen Peti és Mátéka vagy 15 kör óta gyűrte egymást. Az utolsó körben a cél egyenesre rákanyarodva Petinél elfogyott az üzemanyag! Oda a nagyon megérdemelt 2. helye.
Nagyon izgalmas futamon vagyunk túl. Bánhatja aki még az első fordulóra nem jött. Jelentkezzetek és gyertek Rallyzni ezzel a fantasztikus ROH csapattal!

Nagy Gratulációm mindenkinek!

ROH-Redbreast

 

{flike}{fcomment}