foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Befejeződtek a hivatalos szabadedzések az idei Senna Memorialra. Az utolsó tegnapi edzésen nagyon komolyan érkeztek az idők.

 

A két norvég Kroken, és Thomassen elképesztő tempót diktált. Kroken viszonylag hamar szállította az 1:20.5-ös időt amivel az eddigi legjobb eredményt érte el szabadedzések folyamán. Közben Blazsán is pályára gurult és stabil 1.20.6-os körökkel válaszolt riválisának. Thomassen hosszabb etapokat futott legjobb köre 1:20.7 volt ekkor. Majd Blazsán is talált valamit a kocsi beállításaiban mert egy elképesztő 1:20.3-as kört repesztett amivel átvette a vezetést. A tegnap folyamán első ízben pályára gurult Szabó Dávid is aki elég hamar versenyképes köröket mutatott be és csak egy hajszál hiányzott, hogy "benézzen" 1:21 alá. Stabil és biztató köröket futott Köbli Tamás a tavalyi ezüstérmes. Szemmel láthatóan egy stabil konfigurációval próbálkozikami a szűk pályán még kifizetődő lehet.

Mindhárom szabadedzésen részt vett és ugyancsak meggyőző köröket a futott a spanyol Gaiva. Bár Szarka Zsolt nem vett részt a hivatalos edzéseken de információnk szerint 1:20.6 az eddigi legjobbja ami egy nagyon kemény első fordulót vízionál. A tegnap folyamán ugyancsak a pályán körözött Földesi Máté aki javarészt beállításokkal próbálkozott de így is 1:21-es időt szállított. A többi induló egyelőre a "sötét ló" kategória. Roar Lillevik a harmadik norvég gyakorlatilag bármire képes és nagyon fogadkozik az idénynyitóra. Ott van még az olasz versenyző is aki 5 körből "csinált" 1:21,0-át. Vasárnap 18:00-kor minden kiderül. A futamról élő közvetítést adunk az ROH tv-ben

{flike}{fcomment}