foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

A mai nap egy rövid interjút olvashattok az idei széria hivatalos Safety car vezetőjével Losonczy Ferivel. Fecó már tavaly is részese volt a szériának azonban teljesen más minőségben.

Red vigyáz a mezőnyre az idei évben. /illusztráció/

 

 

Üdvözöllek Fecó! Megosztanál velünk nyitásként pár gondolatot magadról azoknak akik még talán nem ismernek.

ROH-Redbreast vagyok a 2014-es Ayrton Senna Memorial, Safety Car vezetője. A Memorial előkészületeinél ROH-Zsolesszal a főszervezővel beszélgettünk illetve egyeztettünk dolgokról. Én már akkor tudtam, hogy felajánlom a Safety Car vezetését.

Tavaly dobogós helyen végeztél a Memorialon. Mi motivált a váltásban?

Hétköznapi munka illetve sport tevékenységem miatt, nem tudtam volna megfelelően készülni a sorozatra, de szerettem volna szerepet vállalni . Ekkor ugrott be, hogy leszek Red Maylander a sorozatban. Zsolesz rábólintott és már is mehettem megvenni az autót. A múlt évi Senna Memorialon versenyzőként vettem részt. Komolyan vettem, nagyon jó eredménnyel összesített 3. hellyel zártam. Most más szerepkörben ugyanúgy komolyan fogom venni a feladatomat.

Hogyan készülsz fel az új szerepkörödre?

Minden futam előtt készülök a versenyekre, több száz kilométert autózva. Figyelmet és fegyelmet fog ez tőlem követelni, de ígérem legjobb tudásom szerint fogom a feladatot megoldani.
Nekem nem maradt más hátra mint az összes versenyzőnek nagyszerű versenyzést, korrekt csatákat és maradandó élményt kívánjak.

{flike}{fcomment}