foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

A versenyfelügyelő testület elé került pár eset amelyek elbírálásra kerültek. A döntés nem befolyásolta a verseny végkimenetelét így már hivatalosnak mondható a madridi végeredmény.

31. kör: Kiss-Blazsán. Kiss a versenyfelügyelő utasítására lekörözöttként engedte el az élen haladókat. Ezt követően érkezett meg Kiss mögé nagy lendülettel Blazsán aki versenyben volt Kissel. Kiss lezárta az ívet Blazsán pedig a balesetet elkerülve a palánknak ütközött. Versenybaleset.

51. kör. Zsinórt próbálta féktávon külső íven Thomassen megelőzni. Egymás mellett érkeztek be a kombinációba. Zsinór megcsúszott belső íven és Thomassent a palánknak lökte. Mivel hasonló súlyosságú baleset történt kettejük között később csak fordított felállásban így versenybalesetnek lett minősítve az eset.

65. kör: A célegyenes előtti sikánban Zsinór elkapta a korlátot ami lelassította a továbbhaladásban. A mögötte közvetlenül érkező Thomassen már nem tudta kikerülni így kontakt történt közöttük. Versenybaleset.

76. kör: Blazsán nagy tempóban érte utól az előtte haladó Földesit az utolsó sikánban. Kigyorsításkor azonban megcsúszott és a palánk felé terelte Földesit. Figyelmeztetés!

Fontos mindenkinek észben tartani, hogy kettő figyelmeztetés után 5 pont kerül levonásra!

{flike}{fcomment}