foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

Kis szünet után holnap ismét felbőgnek az NSX-ek a Senna Memorial második sorrendben harmadik állomásán a Tokyoi nagydíjon. A mezőny visszatér a legutóbbi hektikus futam színhelyére és újra elkezdődik a fejszámolás. A futamismétlés önmagában nem oldja meg a továbbra is kérdéses szoftverhibákat de egyéb módosítások viszont talán segíteni fognak ebben. Ilyen pl a törés kérdése. A holnapi futamon light fokozatú lesz alkalmazva illetve lekapcsoljuk a

látható töréseket is. A tesztek alatt így volt a legstabilabb a szoba. A korábban felvetett módosított NSX tipusok használata felfüggesztésre került. A futamon a korábbi tipus indul majd. Ezenkívül az időmérő is törlésre kerül és az előző kvalifikáció sorrendjében fog elrajtolni a mezőny mégpedig 1 kör megtétele után repülőrajttal. A futam az eredeti 75%-a lesz azaz 43 kör.

A technikai értekezleten megszavazásra került a korlátozott rádióforgalom. Ez annyit takar, hogy a futam közben használható de csakis abban az esetben ha valami szerverhiba vagy egyéb szokatlan dolog történik. Amennyiben ha valaki egyéb forgalmat bonyolít le vagy éppen magában el kezd beszélni arra a versenyzőre a kiírásban jelölt szankciók alkalmazhatóak. Fontos változás, hogy amennyiben a futam mindenkori 75%-át meghaladó szakaszában történik a hiba illetve omlik össze a szoba abban az esetben a hiba előtti állapot tekinthető végeredménynek. Abban az esetben ha ez nem éri el az 75%-ot akkor egy ráadás 50%-os futam kerül lebonyolításra. Ezen futamon úgyszintén az utolsó versenyben futott sorrend és felvezető kör kerül alkalmazásra.