foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Kiváló eredményt ért el a fiatal miskolci versenyző Földesi Máté az idénynyitó futamon. Látunk tőle bombameglepetést a hétvégén? Folytatódik a madridi repülés? Nézzük, hogy áll Máté a felkészüléssel.

 

Gratulálok a múltkori versenyedhez nagyon megygyőzően mentél? Ezt láthatjuk hétvégén is?

"Köszönöm szépen! Az előző verseny eredménye engem is meglepett, mert nem számítottam a verseny előtt ilyen jó helyezésre, de mégis összejött a szerencsének és a jó taktikának köszönhetően. A következő versenyen is megpróbálok hasonlóan jól menni és 110%-on teljesíteni, hogy hasonló jó helyezést érjek el!"

Melyik NSX GT-re esett a választásod és miért?

"Nem volt egyszerű választás, mert mindegyik autó egyformán jó, ezért a szín alapján döntöttem. A nyertes ezúttal az Arta NSX GT lett."

Hogy állsz Le Mans-al? Technikailag közel áll hozzád?

"Igen, nagyon tetszik a pálya, mert a hosszú egyenesek sok előzésnek adnak otthont és ezért izgalmas csatákat láthatunk majd a versenyzők között, ezért ezen a pályán nem mindig a vezetői tudás alapján lesz valaki gyors, hanem a beállítás szablya ezt majd meg."

Az összetett 4. helyen vagy nagymenőkkel körülvéve, mik a minimális cékütéseid a hétvégére?

"Nagyon bíztatóan várom ezt a hétvégét, ha nem is tudok harcolni az élmenőkkel majd, akkor legalább szeretnék egy hasonlóan jó eredményt elérni, mint az előző futamon és izgalmas csatákat vívni a többiekkel."

Melyik pályát várod a legjobban az idei sorozatban?

"Az idei sorozatban nagyon sok jó pálya található, ezért nehéz választani, mert mindegyik pályába van valami pozitív dolog, amiért ott érdemes versenyezni. Én idén Monaco-t várom, mert ezen a pályán legnehezebb vezetni a versenyzők számára, a közeli falak és a szűk aszfaltcsík miatt. Ezért itt nagyon sok gyakorlásra van szükség, hogy valki jó legyen, mert néha még a profibb versenyzőket is megtréfálhatja ez a nem mindennapi, egyedülálló történelmi pálya."

Köszönjük az interjút sikeres versenyzést kívánunk!

{flike}{fcomment}