foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Hogyan véleked­nek a versenyzők a saját és ellen­feleik tel­jesít­ményéről? Elégedet­tek vagy csaló­dot­tak? Versenyzői nyilatkozatok.

1. Szarka Zsolt  /Magyar/

"Először is köszönöm a versenyt és a szervezést, jó kis verseny volt. Az időmérő jól sikerült, a rajt már annál kevésbé. Szerettem volna úgy rajtolni, hogy ne füstöljenek a gumik, így szépen sikerült is egy kicsit lefullasztani a kocsit. Na mindegy, valahogy kerüljünk előre, és szökjünk el a mezőnytől. első kör vége, 2. vagyok, safety car. A biztonsági autó után próbáltam megelőzni naje-t, de hibáztam egy párat, ezért miután már sikerült megelőzni egy Fuvaros várt elöttem. A kanyorgós részen még csak-csak, de az egyenesben nem sok esélyem volt. Hihetetlen tempót ment. Ekkor voltam úgy, hogy a második hely legyen meg, az első max, ha "Petya" (Patrik. a szerk.) hibázik. 8. kör be a pitbe, majd egy hosszabb etap egyedül autókázva. A 22. körben utolértem az 1 kiállásos taktikát választó naje-t. Amikor sikerült megelőzni, mindig belehibáztam valamit ami miatt vissza is kerültem a második helyre. Az utolsó körben kifogyott nála a benzin, így már csak be kellett gurulnom a célvonalba. Gratulálok mindenkinek. Mégegyszer köszönöm a szervezést, egy jó, és egyben izgalmas futam volt."

2. Földesi Máté  /Magyar/

 

"Az időmérő sajnos nem sikerült úgy ahogy én akartam, ezért tudtam, hogy nem lesz egyszerű futamom. A rajt elképesztően sikerült és az első körben sikerült a 3. helyre feljönnöm. Sajnos a kör végén Patrikot elakartam engedni, mert láttam sokkal gyorsabb volt nálam és fordítva sült el a dolog, mert ezzel balesetet okoztam. (Szeretnék Patriktól elnézést kérni.) Az eset miatt bejött a Safety Car és gyorsan bejöttem a boxba a sérült autóval. A kiállás után hátra estem és megpróbáltam minnél gyorsabban átverekedni magam a mezőnyön. Sokat csatáztam L-Bandival és naje-val ezért nagy gratula nekik jól mentek. A versenytáv felénél jöttem ki a boxba, megpróbálva ezzel az egy kiállást, mint naje is. Ezután megpróbáltam spórolni az üzemanyaggal, de sajnos a verseny vége felé láttam, hogy nem lesz ebből egy kiállás. Közbe megérkezett rám naje 5 körrel a verseny vége előtt és a kemény küzdelemből ő kerekedett felül. Két körrel a vége előtt kiáltam a boxba, mert megsérült az autóm és az üzemanyag is fogytán volt már, de szerencsére L-Bandi elé jöttem be a 3. helyre. Megpróbáltam elszakadni tőle és sikerült is, mert hibázott. Az utolsó körbe már nem hittem el, hogy naje autója lelassúlt és így megtudtam előzni őt és a 2. helyen értem célba. Ez egy hihetetlenül izgalmas futam volt, köszönöm nektek, mindenki jól ment, nagy gratuláció ezért!"

3. Lengyel András  /Magyar/

"Köszönöm a szervezést és a versenyt. A tempóm alapján kB a 6-7. helyre vártam magam de ahogy láttam sok embernek gondja volt így felértem a dobogóra. A rajtom nem sikerült rosszul de Stig zárta a szöget nem sikerült előzni, viszont Máté szinte kilőtt. Aztán az 1. sikán előtt korán fékeztek előttem ezért hogy elkerüljem az ütközést kiengedtem egyenesen, ekkor talán utolsó előtti helyre jöttem vissza, aztán jött a safety car. Innentől inkább csak a törés nélküli versenyre koncentráltam ugyanis büntetés nélkül gyakoroltam ezért sokszor lettem szellemautó. A vége előtt a 23. körben Máté még lőtávolon belül volt de sietni akartam ezért előbb jött még 1 bünti és nem sokkal később a törés, szerencsére csak az egyik futómű sérült és még vezethető maradt a kocsi. Gratulálok mindenkinek jó futam volt. Fuvaros elképesztő tempót ment, nem tudom mi lett vele, de simán nyert volna szerintem."

{flike}{fcomment}