foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

A 4. fordulóhoz érkezett már a ROH Rally mezőnye. Az Angliai Kentbe utaztak a versenyzők ahol már 1964-ben rendeztek versenyt. De lássuk mi történt 2014-ben, hogy Rallyztak a srácok ezen a legendás versenypályán.

Sajnos a 4. fordulóra kevés versenyző érkezett, de aki jött az nagyon jól érezte magát. Az időmérőn 4 autó körözött és javította egymás idejét. Patrik volt a leggyorsabb, Mátéka volt hozzá a legközelebb. Mögöttük Red érkezett meg a 3. helyen, őt követte a fia Dynamo. Erős rajtot vett a mezőny. Patrikot rögtön támadni kezdte Mátéka és Red. Dynamo az elején okosan csak követte őket és tartotta velük a lépést. Az első három pozíció pillanatonként változott. Számtalan előzés volt körönként. Mátéka előszeretettel vette szélesebbre az 5-6-os kanyart, de ügyeskedve mindig megtudta fogni a Toyotát. A futam utolsó harmadában viszont egyszer besokallt és kicsúszott. Ekkor elől Red vezetett, 1 másodperccel követte Patrik őt. Rögtön lehetett érezni, hogy Patrik valami ilyesmi szituációra várt. Ahogy Mátéka leszakadt a hármas fogatból, abban a pillanatban elkezdte támadni Red-et. Egy kör múlva már az élen állt és elkezdte az előnyt kiépíteni.


Közben Dynamo megpróbált egy váratlant húzni. Kiállt a boxba egy friss szett gumiért és megkezdte a felzárkózást. Sőt! Sokáig övé volt a leggyorsabb kör is. Nem tétlenkedett a többi versenyző sem, pár körön belül érkezett mindenki a boxba. Így már nagyobb akciók, előzések már nem alakulhattak ki a végjátékban. Mátéka még megpróbált egy lehetetlen küldetést véghez vinni, hogy beéri az előtte haladókat, de ehhez már túl nagy hátránya volt. Patrik nyert teljesen megérdemelten. Mögötte Red látta meg a kockás zászlót. Őt követte Mátéka és Dynamo.
Köszönet mindenkinek a futamért! Az utolsó fordulóra mindenki hozza magával a Francia szörnyeteget, a Peugeot 206 Rally Cart és irány Silverstone.

ROH-Redbreast

{flike}{fcomment}