foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Hogyan véleked­nek a versenyzők a saját és ellen­feleik tel­jesít­ményéről? Elégedet­tek vagy csaló­dot­tak? Versenyzői nyilatkozatok.

1. Blazsán Patrik  /Magyar/

"Az időmérőn megszereztem a pole-t egy jól sikerült körrel. A rajtot azonban elrontottam, vissza is estem az 5. helyre, majd megkezdtem a felzárkózást. Pár kör után az élen voltam, megpróbáltam a saját versenyemet futni, valamennyire óvtam a gumikat az első etapon, de azért a tempó sem volt rossz. Az első kiállást a 14. körben hajtottam végre, így még volt esélyem egy 3 kiállásos taktikára, viszont a második etapom során a gumik nem bírták olyan jól mint vártam, ezért már a 27. körben kikellet állnom. Egyértelművé vált a számomra, hogy még 2 kiállást be kell iktatnom, de így sem volt nagy gond. Végül a 39. és az 53. körben jöttem boxba. Az utolsó etapom során még sikerült a könnyű autóval egy-két gyorsabb kört autóznom. Köszönöm a versenyt, gratulálok mindenkinek."

2. Földesi Máté  /Magyar/

"Az időmérön nagyon jó kört sikerült mennem, így 2. lettem. A rajtnál Patrik elrontotta a rajtot és megelőztem, majd vezettem a futamot pár körig. Sajnos ez nem tartott sokáig, mert Patrik a hibája után elképesztő tempót ment és nem lehetett vele mit kezdeni. A futam további részében Stig-re koncentráltam, hogy előtte tudjak végezni és megtartani a 2. helyet. Szerencsére a jó beállítás miatt minden etapban kint tudtam maradni 2-3 körrel tovább és így kiautóztam 1 kiállásnyi előnyt. A sikerhez nagyon fontos volt a gyors tempó és a hiba nélküli vezetés.
A futam végén kijöttem egy plusz kiállásra, hogy tudjak pár gyors kört menni és kiautózni egy kis előnyt, hogy bebiztosítsam a 2. helyet. Ez szerencsére sikerült is és így végül 2. lettem nem kis örömömre. Szeretnék gratulálni Patriknak aki elképesztő tempót ment és Stignek is akivel végig jót csatáztam. Így tovább srácok!"

3. Szarka Zsolt  /Magyar/

"Köszönöm a versenyt, és a szervezést! Az időmérő az autóhoz, meg hozzám képest nem sikerült valami rosszul, a 4. helyről rajtoltam, de az első kanyarban már 2.-nak fordultam. Mivel láttam, hogy Máté és Patrik olyan időt mennek ami ellen esélyem sincs, ezért gondoltam, hogy a 3. hely is tökéletes lesz. A köridők a célnak megfelelőek voltak, a gumikat viszont csak úgy zabátam. Az első kiállásomat a 10. körben kezdtem meg, amit egy hosszabb 14 körös követett, mert az elsőnél túl korán jöttem be. Majd kisebb-nagyobb hibák után a 36., majd a 48. körben is bementem a pitbe. Az 52. körben Máté mögém jött vissza a kiállása után, de nem sokáig élvezhettem a második helyet, mert csak egy kör kellett neki, hogy megelőzzöm, és további 3, hogy már a kocsiát se lássam. Ezek után már csak be kellett kísérnem a kocsit a 3. helyre."

{flike}{fcomment}