foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Szép napot mindenkinek! A záró fordulóhoz érkezett a ROH RALLY mezőnye. A futam érdekessége volt, hogy az első fordulóban is Silverstone-ban volt a mezőny és most is. Minden versenyző a Peugeot 206-os Rally autóval érkezett meg. Jó kis futamra volt kilátás. Az is lett!

 

Az időmérő is már parádésra sikeredett. Az 5 versenyző 4 tizeden belül volt egymáshoz, ami verseny szempontjából is nagyon jót ígért. Az időmérőt Patrik nyerte minimális különbséggel Zsolesz és Mátéka előtt. Mögöttük érkezett be Dynamo aki most legyűrte fatert, Redbreast-et. Korrekt rajtot vett ismét a mezőny. Semmi lökdösődés vagy törés. Már nagyon sokadszorra mutatta meg ez a pár versenyző, az igazi rajtot. Az első kanyar után Zsolesz rögtön támadni kezdte Patrikot. Mátéka tőlük kezdett leszakadni, erre Redbreast kezdte el támadni Mátékát. Pár körön belül meg is előzte és elkezdte leszakítani őt. 

Az élen közben lassult a tempó a két versenyző között. Nem tudta ezt mire vélni Zsolesz, nem értette, hogy mi történik. Mint utóbb kiderült Patrik kormány problémákkal küszködött ezért volt a lassulás. Igen ám, de így feltudott zárkózni Redbreast mögéjük és vele egyetemben Mátéka is. Hirtelen nagy csata alakult ki, amiből sajnos az élen autózó Zsolesz és Patrik jött ki rosszul. Patrik a féktávon a kormány hibájának köszönhetően belerohant Zsoleszbe. Mind a ketten a sóder ágyban kötöttek ki. Zsolesz vissza tudott jönni, de Patrik már nem. Sajna fel kellett adnia a küzdelmet. Ekkor Redbreast vezetett mögötte pár másodperccel Mátéka autózott. Zsolesz, Senna módjára megpróbálta a vissza zárkózást. Nem semmi teljesítmény volt ez Zsolt mester! Nagy Gratula hozzá! Ha van még két kör akkor vissza állt volna az élre. Mátékát megtudta előzni, de Redbreast-re már nem maradt ideje.

Így Redbreast nyert Zsolesz előtt. Mögöttük Mátéka és Dynamo ért célba. Patrik mint tudjuk feladta a küzdelmet.

Nagy tisztelettel szeretném minden versenyzőnek a részvételt megköszönni! Kár, hogy nem voltunk többen, de én bízom benne aki jött, az jól érezte magát és jót versenyzett.

ROH-Redbreast

{flike}{fcomment}