foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Vasárnap este 18:00-kor folytatódik az idei Senna Memorial a klasszikus 80-as évekbeli monzai pályán. A hosszú nyári szünet jó lehetőséget nyújtott a második félidőre való felkészülésre illetve, hogy a mezőny rendezze sorait a végső megmérettetésekre.

 

Monacó hőse Ketil Thomassen bajnoki éllovasként érkezik az olasz fellegvárba és jó esélyekkel szállhat harcba a futamgyőzelemért. Rajta kívül több potenciális győzelmi esélyes is található a versenyzők között. Szarka Zsolt újra a rajtrácson lesz és kíváncsian várjuk, hogy milyen formában fogja teljesíteni a versenytávot. Ő mindenképpen a legesélyesebbek között van számon tartva. Ugyanakkor ott van a fiatal Szabó Dávid aki nemrégiben az Unicorse team A-s alfájában rótta a köröket az Euro Ringen (erről rövidesen egy nagyobb lélegzetvételű anyag is érkezik) és jelenleg bombaformában vezet.

Titkos favoritként meg kell említenünk a szintén Norvég Roar Lilleviket illetve a fiatal Földesi Mátét is aki a legutóbbi silverstone-i formula futamon imponáló vezetéssel lett második.

Program:

  • 17:00 Szobanyitás
  • 17:20 Kötelező bejelentkezés
  • 17:45 Pálya lezárása
  • 18:00 Időmérő majd futam

{flike}{fcomment}