foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Az összes idegszálat megpendítő, leírhatatlan, és minden eddigit megfejelő estét zárt a Cape Ringre látogató 12 versenyző. A végeredmény: futam elhalasztása 1 héttel. (sokadjára és a játszhatóságba vetett hit hiányával) Az, hogy mennyire reális cél a jövőheti problémamentes futam és, hogy van e értelme ezen a szinten bajnokságot rendezni az már egy másik történet. 

 

12 versenyző 2 órán keresztül küzdött mint a karácsonyi disznó a befagyott tó jegén, hogy egy épkézláb szobát hozzon össze. NEM SIKERÜLT! Persze most lehetne itt mindenki számára ismert közhelyekkel dobálózni de a lényegen nem változtat: használhatatlan a Polyphony Digital által összelapátolt Gran Turismo 6. A 10 szobanyitást különböző Hostokkal türelmesen várták a jelenlévők de volt, hogy egyesek 6 egyesek 7-8 embert láttak 12-ből. Volt akinél eltünt a műszerfal. A folyamatos DC-k csak hab volt a torta tetején. Ezenkívül voltak akik már a ledobálgatások után a PSN-re sem tudtak fejlentkezni. Stig alias Szarka Zsolti volt aki elsőnként dobta be a törülközőt. (megjegyzem teljesen érthető módon) Aztán a legesleges legutolsó kisérletnél már a társaság benne volt egy mindegy csak guruljunk kicsit 20 körös "FUN" futamban is. Elindítottuk...Ekkor jött elő a GT6 rejtett Pirx kalandjait felelevenítő űr-echo búgó hangja amit még eddig soha senki nem tapasztalt. A jelenség mindenkinél landolt a szobában. Sikerült a végét amatőr felvétellel megörökíteni. Hangerő fel! Íme a gyöngyszem:

Egyre inkább valós az esély arra mit már sokan beszélnek, hogy ez a széria már sohasem lesz jó. Ezt nem javítgatni kellett volna hanem normálisan befejezni.

{flike}{fcomment}