foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Múlt évben nagy sikerrel zárult a GOLF RM kupa. Újratöltöttük és nagy várakozással készült mindenki az első fordulóra. Red Bull Ringre utazott el a mezőny az idénykezdetre. Lássuk mi történt az első fordulóban a két futamon.

 

1 futam:

Két ’újonccal’ kiegészülve körözgetett kint a mezőny a szabadedzésen. Lehetett érezni, hogy Rudy és Márió keményen, de sportszerűen szeretne bemutatkozni ROH-os futamon. Sokan próbálták a kemény keverékeket, sokan pedig a lágyon futották az ’űr’ időket. Végre minden szerver és szoftver hiba elkerült minket, így gyorsan és egyszerűen eljutottunk az időmérőig. Érdekes volt, mert 4 versenyző Krisz, Zsolesz, Máté és Márió lágy keveréken kezdte meg az időmérőt, a másik 4 versenyző Dynamo, Red, Rudy és Dávid pedig keményen. Az időmérőt Krisz nyerte Zsolesz és Máté előtt. Őket követte még lágy keveréken Márió és utánuk jött Dávid, Red, Dynamo, Rudy.
A rajtnál Red csúnyán beragadt a két fiatal Dynamo és Rudy rögtön ezt ki is használták. Elöl Krisz-Zsolesz-Máté duó rögtön elkezdte egymást támadni és kemény csata alakult ki. Picivel mögöttük haladt Márió is. Krisz el tudott szakadni, így vezető helyen saját idejét tudta autózni. Mögöttük viszont Zsolesz és Máté ugyan úgy ’gyűrték’ egymást. A kemény keverékesek közül Dávid leszakította az őt üldözőket. Red pedig visszaelőzte Rudyt és a kormány hibával küszködő Dynamot is. A kötelező boksz kiállásokig nagyon nem változott semmi. Először Red jött a boxba. Utána nem sokkal jött Dynamo, Dávid és Rudy is. Eközben a kemény keverékesek rótták a köröket. A verseny két harmadánál érkezett az élboly is a boxba. Mindenki váltott gumi keveréket és folytatta a versenyét. Dávid és Red nagyot húzott azzal, hogy kicsivel korábban jöttek ki mint a többiek, mert szépen így zárkóztak fel. Dávid egy-két pompás előzés után a 2. helyen volt. Red pedig a 4. helyre jött fel. A futam végéig már nem sok minden változott, mindenki figyelt a pozíciójára és tette a dolgát. A kockás zászlót Krisz látta meg először. Mögötte Dávid és Máté érkezett be. 4. lett Red, őt követte Zsolesz. Kicsivel hátrébb Márió, Rudy és Dynamo gurult be. Szép futam kezdet volt! Jár a Gratuláció mindenkinek!

Rating: /5 ( Votes)
Views

2. futam:

Fordított rajtsorrendhez álltak be a versenyzők. Rögtön a piros lámpák, ahogy kialudtak Zsolesz parádés rajtot vett, és az első kanyar után már a 2. helyen volt. Márió elől meglépett pár másodperccel. Így Zsolesznak nagyon keményen kellett mennie, hogy utolérje Máriót. Ez később sikerült is neki és meg tudta Máriót előzni. Dynamo a kormány hibájával még a középmezőnyben sem tudott autózni. Szép lassan csúszott vissza hátra, de így is jár neki a Gratuláció, hogy vállalta a versenyt! A középmezőnyben Krisz, Máté, Red és Dávid esett egymásnak. Minden pillanatban változott a pozíció ebben a négyesben. Rengeteg előzés, és védekezés. Korrekt csaták! Később Dávid a versenyt feladta. Betegen vállalta a versenyt és már nem bírta tovább. A boksz kiállást most Krisz kezdte meg. Később a mezőny többi tagja is jött. Egyetlen nagy változás történt, hogy Krisz az élre állt, és a futam végéig ott is maradt. Mögötte Zsolesz autózott. Mátéka viszont megpróbálta ledolgozni a hátrányát Zsolesszal szemben. Zárkózott felfele Máté. Kellett volna még pár kör Máténak és akkor a lágyabb keveréken támadhatta volna Zsoleszt, de ez most elmaradt. Zsolesz okosan behozta a gépet a 2. helyre. Pár másodperccel mögötte Máté érkezett be. 4. helyen zárt ismét Red. Az 5.-6. helyért pedig páratlan csata alakult ki Márió És Rudy között. Az utolsó pár méteren dőlt el a pozíciók sorsa. Márió lett az 5. Rudy pedig a 6. és Dynamo zárta a sort.
Köszönjük mindenkinek a futamokat! Élvezetes, jó versenyek voltak!
Találkozunk szerdán Japánban a Motegi rövid versenypályán.

{flike}{fcomment}