foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Üdvözletem mindenkinek! Már a 2. fordulóhoz érkezett a mezőny. Ami nagy örömünkre szolgát, hogy még több versenyző állt rajthoz. Újra rajtrácson volt ROH-Bandage és ROH-Csellarka is. Még több versenyzővel fokozódtak az izgalmak. Lássuk is a Japán verseny összefoglalóját.

1.futam:

Már-már a megszokott forgatókönyv szerint a mezőny egyik fele lágy keveréken rajtolt a másik fele keményen. Zsolesz a pole pozícióból puskagolyóként lőtt ki és állt a mezőny élére. Igaz az első kanyarban kemény csatában volt, de okosan sportszerűen az élre állt. A rajt után volt egy-két kontakt az autók között, de sebaj ez nem sakk! Simán belefér addig, ameddig nem egymáson támaszkodva előzünk. Zsolesz, Máté és Márió volt az élbolyban és ők hárman meg is szöktek a mezőnytől. Az 5. körben Krisz már is jött a boxba, őt rögtön követte Dávid. A 6. körben a kemény keveréken kezdő versenyzők is jöttek a boxba. Név szerint Dynamo,Red és Rudy. A versenyzők köröztek pályán és eközben Krisz és Dávid a lágy keverékeken már megkezdték a felzárkózást. A verseny két harmadánál a kopott gumikon Márió nagyon belassult és veszítette a pozíciókat egymás után. Időközben az élboly is meglátogatta a boxot. Miután roham tempóban zárkózott a két fiatal, így a Zsolesz a kiállása után nyakába kapta Krisz, Dávid párost. Ádáz csata alakult ki, de sajnos nem sokáig, mert Zsolesz 3 körrel a vége előtt Internet hibából kifolyólag kiesett a versenyből. Így elől elkezdődött az adok-kapok. Finoman szólva Krisz és Dávid nem kímélte egymást. Többször is megtámasztották egymást, lökdösődtek stb…stb.. A versenybíróság a futam után pont büntetéssel is sújtotta ezért őket. A futam végére Máté ismét boxba jött. Elfelejtette feltenni a kemény keveréket. Így Red és Dynamo is eljött mellette. Mindent összegezve a dobogóra Krisz,Dávid és Red állhatott fel. Őket követte Dynamo, Máté és Rudy. A 7.-8. helyen Bandi és Márió gurult be.

Rating: /5 ( Votes)
Views

2.futam:

Fordított rajtsorrendből indult a mezőny. Zsolesz indult az élről, mert az előző futamon kiesett az internet hiba miatt. Ugyanúgy kezdett mint az első futamon. Kemény rajt és elkezdte az előnyét kiépíteni. Megszámlálhatatlan előzés volt az első körökben. Dynamo húzott egy nagyon váratlant. Az első kör végén lecserélte a kemény keveréket lágyakra és ő átállt 2 kiállásos taktikára. Az élmezőnyben Zsolesz mögött Máté, Márió és Bandi volt óriási csatákban. Mögöttük pedig Krisz, Dávid és Red püfölte egymást. A 4. körben már Red már is letudta a kerék cseréjét és nem sokkal rá a többi kemény keverékes is így cselekedett. A kiállások után Megint egymásra talált Krisz és Zsolti az első helyért. Nagy csatában Krisz az élre állt és újra futamot is nyert. Zsolesz 2. lett. Mögöttük Redbreast az utolsó körben bukta el a dobogót, mert teljesen elfogyott alatta a gumi, így Mátét úgymond akció nélkül el kellett engednie. 5. helyen futott be Dynamo aki 2 kiállással taktikázott. És milyen jól tette? Értékes pontokat szerzett magának. Rudy és Bandi nagy csatában volt a 6.-7. helyért. Rudy látta meg először a kockás zászlót. A 8.-9.-10. pozícióban pedig Dávid, Márió és Csellarka érkezett be.

Élvezetes futamokon vagyunk túl. Kemény csaták, sok előzés és taktika jellemezte a versenyeket. Csak így tovább uraim! Találkozunk szerdán Cape Ringen annak is a déli verzióján.

Redbreast

{flike}{fcomment}