foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

Folyamatosan frissítve..

Csellár András:  "Szeretem a pályát. Sok jóra viszont nem számítok: a pálya nagyon hosszú, még mindig meglepődök néha hogy milyen kanyar következik, és az eső sem a legnagyobb barátom. Igyekszem senkit sem zavarva lavírozgatni, aztán lesz ami lesz, célom hogy ne csapjam oda, ne pördüljek ki. És persze figyelem hogy ki lesz végül a bajnok. Jelenleg egészségügyi problémákkal küzdök, de az orvosom szerint holnap rajthoz tudok állni"

Losonczy Ferenc:  "A zöld pokol. A versenyzés pokla. Itt mindent átélhetsz esőt, napot, sötétedést, nap felkeltét. Nagy kedvencem nem titkolom. Óriási kihívással állít szemben minden versenyzőt, talán lehet ezért is nagy kedvencem. Tippelni,jóslatokba bocsátkozni óriási hiba. Szerintem itt bárki nyerhet. Elég ha lezúdul az eső és az első már a következő körét megkezdte. A mögötte lévő meg már megy is a boxba. Bármi lehet. Ahogy ígértem kemény leszek, felkészült és dobogóra szeretnék állni. Ezért minden erőmet mozgósítani fogom ennek a remek sorozatnak az utolsó futamára. Nem tudtam minden futamra igazán készülni, de most megmutatom, hogy mire is vagyok képes. A csapatom már javában megérkezett és tesztel Nür-ön." 

 Blazsán Patrik:  "Utolsó futam, nagyon élveztem a szériát lehettünk volna kicsit többen,de így is nagyon jó volt. A pálya kiszámíthatatlan, vezetem a bajnokságot de semmi esetre sem szabad elbíznom magam. A pálya nem ment annyira jól a gyakorlásokon mint vártam, szóval nem tudom mire számítsak a futamon, megjósolhatatlan mi várható, egy biztos mindenki nagyon keményen készült ahogy láttam, nagyon nehéz versenyre számítok."

Köbli Tamás:  "Nagyon szeretem a pályát. Mivel ez az utolsó futam és jelentős hátrányba vagyok az összetettben az ezüst a reális cél. Természetesen nyerni akarok a kedvenc pályámon de a változó időjárás könnyen megviccelheti az embert mert ha rossz gumit választ a manus akkor 1 kőr alatt sok idő elvész az idő végtelen folyosóján. Amitől félek hogy belémjön valaki és rottyra megy az autó. Az eddigi legkeményebb kihívás lessz, sötétbe esőbe meg főleg!! Sok szerencsét mindenkinek,de főleg nekem."

Ifj. Losonczy Ferenc:  "Megpróbálok becsületesen végig menni, mint ahogy azt idáig is tettem. Nagy csodát nem várok ettől a futamtól, de azért ha úgy adódik szeretnék elől végezni. Ez nem csak versenyzés lesz számomra, hanem túlélés is a "zöld pokolban". Sok sikert mindenkinek!"

Horváth Olivér:  "Utolsó futamon nem számítok sok mindenre főleg hogy a kormányom a kör végére megint elkezd "félrecsúszni", pedig a sorozatban ezt a pályát vártam leginkább. Részt veszek a futamon de nem várok magamtól jelentős eredményt."

Bíber Zsolt:  "Fantasztikus érzés lesz teljesíteni az utolsó métereket ebben a fantasztikus szériában. Nagyon örülök, hogy a mag együtt maradt. A dobogó lenne a cél, de reálisan semmi jóra nem számítok. Próbálok "lehajtott fejjel" végigmenni. Ez a pálya nem tartozik a kedvenceim közé. Mindenesetre komoly kihívás lesz és persze bízok a 100%-os esőben. Minél jobban fog csúszkálni annál több keresnivalóm lesz. Remélem megússzuk komolyabb baleset nélkül.