foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Race Online Hungary

Team Spirit

Hungarian English French German Norwegian

Csatlakozz!

gtsport-logo

 

A Race Online Hungary (ROH) 2013 januárjában alakult meg Zsolesz és Redbreast lefektetett koncepciója alapján. Hamarosan csatlakozott az alapítói csapathoz Bandage akivel karöltve a mai napig töretlenül halad a csapat a kitűzött céljai felé. 

A fő motiváció egy olyan szervezett csapat kialakítása volt akik elrugaszkodva a "gamer" közösségektől egy professzionálisabb iranyzatát prezentálják az online szimulátoros versenyzésnek. A rendszeres szisztematikusan megrendezett versenyek és azok utánkövetése mellett, folyamatos média tevékenységet is folytatunk amely a versenyösszefoglalóktól egészen a saját élő Tv-s közvetítésekig terjed. A szimulátor és a valós profi autóversenyzés között létrehozott híd amelyet a magyar tulajdonú Team Unicorse ETCC-s istálló jóvoltából csapatunk 2014-ben életre keltett lehetőséget nyújt a játékszobából a világhírű autóversenyzés irányába haladni. A főbb versenyeket jelenleg Playstation 3 konzolon a Gran Turismo 6 által bonyolítjuk de természetesen készen állunk az új kihívásokra amit a vadonat új Asseto Corsa dedikált szerverünk is igazol. Aki szimulátorozni akar az nem fog éhes maradni nálunk. 

Szlogenünk a csapatszellem, sportszerűség és elhivatottság. Mindenkit szívesen látunk a csapatunkban aki érzi magában a képességet, hogy egy minőségi szintet képviselve, közösen velünk együtt fejlődve válljon egy komolyabb kvalitású versenyzővé.

Igen csatlakozni akarok!

Maradok inkább "gamer".